Snapi Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 (edytowane) a wiec sprawa jest taka mam laptopa compaq presario 1275 .... chcialbym zrobic upgrade biosu ale nie wiem jak to zrobic :/ .... do biosu tez nie wiem jak wejsc bo uruchamiam kompa naparzam w delete i nic wszystko ( czyli windows ) odpala sie normalnie ..... pomocy !!!! Edytowane 28 Czerwca 2005 przez Snapi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 A klepnij F10 :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snapi Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 A klepnij F10 :] 1519738[/snapback] no dobra to do biosu wejsc umiem ... ale nie wiem jaki bios itd.... :mur: :mur: ..... za wszelakie info ... THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...