wincento101 Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Witam chciałbym sobie zmienić bios w moim gigabyte bo nieraz coś z tym moim 6600GT się dzieje mówie że może to przez zastary bios i dlatego chciałbym sobie wgrać nowy. Niewiem jakim sposobem się u mnie da go wgrać czy przez DOS czy normalnie z pozycj windowsa?? Mam windows XP+SP2 JAk wiecie jak u mnie wgrać biosa na mojej mobo może być i przez dosa. To mi napiszcie jaka komende trzeba wpisać i jakiego programu użyć. Najlpeiej to podajcie linka do programu. Bedę bardzo wdzięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Najpierw sprawdz czy producent udostepnil jakis inny bios bo jak nie to chcesz wgrywac? Zreszta i tak Ci to pewnie nic nie da, bios w karcie to ostatnia rzecz jaka moze byc powodem problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wincento101 Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 No ale zawsze wolałbym miec bios na czasie. No skoro tak mówisz to niebędę robił sobie zakusów. Zresztą producent pisze że nowy bios daje tylko osbługę Sempronów i poprawia kompatyilność myszki jakiejś tam z mobo. A takto wsio stare. Może i niema sensu na semprona się nieprzesiadam THX za rade. A bios w grafice fakt mógłbym wymienić. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Mysalem, ze chodzi Ci o bios karty graficznej, a Tobie chodzi o bios plyty glownej eh, pisz jasniej te posty ;-) Bios plyty glownej mozesz wgrac nowy instrukcje masz na stronie gigabyte'a ale jak cos zrobisz zle to zepsujesz i tak jak juz pisalem to raczej nie bios powoduje takie problemy, tylko sterowniki/system/dany program/gra itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...