pyrko Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 mam problem z nieopatrznie usunieta partycja , zawierajaca kilka waznych plikow, nic dalej nie bylo z tym robione , tylko usunieta partycja instalatorem xp , pozostal nieprzydzielony obszar, co z tym zrobic zeby odzyskac dane?, jakies program albo cos, ktos sie moze zetknal z takim problemem, tudziez widzial podobna opcje w jakims programie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskan Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Użyj szukajki. O odzyskiwaniu danych jest już trochę topiców. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyrko Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 jest sporo , ale nie widzialem o takim przypadku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alcapone Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 (edytowane) Active Partition Recovery 3.0 - program potrafi przywrocic skasowana wczesniej partycje. nie pytaj sie mnie jak to zrobic bo nie wiem. Edytowane 30 Czerwca 2005 przez alcapone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...