Skocz do zawartości
fuxor555jg

Fx 5600 I Stery ^_^

Rekomendowane odpowiedzi

Jakie są najlepsze sterowniki do Fx 5600 tzn. wydajnosciowo najlepsze sa 45.43 w 3d mark 2k1 mam ponad 11k ale hl2 i doom3 woogle na nich nie chodza, albo sie wylaczaja jak instaluje najnowsze to wszystko ok tylko, ze mam 9k w 3dmark i nie piszcie ze sam sobie moge poszukac bo skonczyl mi sie limit w neo mam transfer 2kb/s i stronki ledwo co wchodzo ^_^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakie są najlepsze sterowniki do Fx 5600 tzn. wydajnosciowo najlepsze sa 45.43 w 3d mark 2k1 mam ponad 11k ale hl2 i doom3 woogle na nich nie chodza, albo sie wylaczaja jak instaluje najnowsze to wszystko ok tylko, ze mam 9k w 3dmark i nie piszcie ze sam sobie moge poszukac bo skonczyl mi sie limit w neo mam transfer 2kb/s i stronki ledwo co wchodzo ^_^

1519863[/snapback]

nie wiem czy Dołączona grafika czy :mur: dla autora tego tematu.

1) dzial sterowniki i biosy jest troche nizej

2) sprecyzuj sie czy chcesz swoim demonem predkosc lamac kolejne k markow czy miec jeszcze minimalny komfort z grania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

haha fajne wyniki marków :lol:

ostatnio to co sie dzieje na forum to jakaś paranoja albo parodia :blink:

poziom ludzi sie obniża to fakt - ale żeby az tak szybko ?

a może to ktoś ma ochote na zabawe kontami i lubi podenerwować userow :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi