fuxor555jg Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Jakie są najlepsze sterowniki do Fx 5600 tzn. wydajnosciowo najlepsze sa 45.43 w 3d mark 2k1 mam ponad 11k ale hl2 i doom3 woogle na nich nie chodza, albo sie wylaczaja jak instaluje najnowsze to wszystko ok tylko, ze mam 9k w 3dmark i nie piszcie ze sam sobie moge poszukac bo skonczyl mi sie limit w neo mam transfer 2kb/s i stronki ledwo co wchodzo ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Jakie są najlepsze sterowniki do Fx 5600 tzn. wydajnosciowo najlepsze sa 45.43 w 3d mark 2k1 mam ponad 11k ale hl2 i doom3 woogle na nich nie chodza, albo sie wylaczaja jak instaluje najnowsze to wszystko ok tylko, ze mam 9k w 3dmark i nie piszcie ze sam sobie moge poszukac bo skonczyl mi sie limit w neo mam transfer 2kb/s i stronki ledwo co wchodzo ^_^ 1519863[/snapback] nie wiem czy czy :mur: dla autora tego tematu. 1) dzial sterowniki i biosy jest troche nizej 2) sprecyzuj sie czy chcesz swoim demonem predkosc lamac kolejne k markow czy miec jeszcze minimalny komfort z grania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 haha fajne wyniki marków :lol: ostatnio to co sie dzieje na forum to jakaś paranoja albo parodia :blink: poziom ludzi sie obniża to fakt - ale żeby az tak szybko ? a może to ktoś ma ochote na zabawe kontami i lubi podenerwować userow :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...