badboy11 Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 witam, po wlozeniu drugiej sieciowki do kompa wyskoczyl komunikat mowiacy o tym, ze musze ponownie aktywowac windowsa, problem pojawia sie przy podaniu klucza, kiedy uzywam klucza, ktorego wklepalem przy instalowaniu wywala kom "niepoprawny klucz" :/ jaki mam wpisac klucz i skad go wziac??? z gory dzieki za pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylus Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 z podobnym problemem spotkalem się kiedy u mnie w firmie kupili nowego xp okazalo się że po zainstalowaniu w czasie 30 dni należy uaktywnić tego xp i co i okazalo się że po aktywacji działa on tylko i wyłącznie na tym kompie po zainstalowaniu na innego kompa nie da się uaktywnić systemu poprostu odlicza 30 dni ale co ma karta sieciowa z aktywacją ?????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zapewne od czasu instalacji wymieniłeś trzy komponenty z kompa a to zabezpieczenie aktywacyjne jest takie że po wymianie trzech rzeczy z kompa trzeba ponownie aktywować system. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 zadzwoń do billa na pewno mają jakieś rozwiązanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 nie lubie piractwa... ale z tego co widac po forum na wersjach pirackich nigdy nie bylo problemow z aktywacja wina... dla niektorych to jest powod posiadania niestety wina pirackiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Bo pirata nie trzeba aktywować....... A na oryginalnym trzeba dzwonic, tłumaczyc się itp, żeby mozna korzystać z czegoś za co się zapłaciło.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Bo pirata nie trzeba aktywować....... A na oryginalnym trzeba dzwonic, tłumaczyc się itp, żeby mozna korzystać z czegoś za co się zapłaciło.... 1522759[/snapback] ano.. sami sobie wrogow robia.. no ale coz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elgo Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Miałem przyjemność wielokrotnie dzwonić do Micro**** i powiem Wam, że nigdy nie spotakałem się z "dziwnymi" pytaniami. Nawet gdy chodziło o zarejstrowanie tego samego produktu w ciągu 2 dni (na innych stacjach). Może to szczęście a może pewność działania (legalność). Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...