sebi0104 Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Witam was mam pytanko do uzytkownikow tych oto procesorow chcilabym sie zorientowac w jakich temp. u was one pracuja i oczywiscie czym to chlodzicie z ory dziekuje za odp. ja mam temp 40/45 w stresie 49/nawet do 55 w zaleznosci od temp w pomieszczeniu,jeden wentyl z tylu obudowy drugi na przedzie i chlodznie procka gigabyte GH-ED821-MF http://tw.giga-byte.com/Peripherals/Produc...GH-ED821-MF.htm z góry dzikuje za odpowiedzi:)pozdrawiam wszytskich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Temperatury masz całkiem w normie jak na tego procka. Wszak nie mam Semprona (tylko bartona) to temperatury na tych prockach (przy podobnym taktowaniu i wentylatorze) są bardzo podobne.Nie masz sie co przejmować puki nie będzie naprawde goroąco: 60-70 st. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...