bartek23 Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Mam problem z tym duskiem a mianowicie chodzi mi o to ze po z mierzeniu go hdtach mam starszne wyniki w odczycie raptem 16mb/s czego to jest wina ?? Moja plyta to ep 8rda3pro, wiem ze nie obsluguje ona ncq ale to nie o to chodzi... Fak zeby takie wyniki na sata byly,,, :-| :-| :-| :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 zobacz czy masz dma odpalone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek23 Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 tak jest włączone.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek23 Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 i jak powie mi ktos jak to naprawic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek23 Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 eee wie ktos jak to naprawic????????????????????? ludzie pomózcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek23 Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 no jak zwykle nikt nic nie wie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Hmm jesli nikt nie odpisuje to trzeba czekac a nie walic posty z gory na dol. Ciesz sie ze tego admin nie widzial. A co do twojego problemu to podeslij nam screena np. z HDTACHA zebysmy mogli sobie zobaczyc wykres wydajnosci twojego dysku. Druga sprawa to zainstaluj koniecznie sterowniki do chipsetu. Powinienes je dostac na CD dolczonym do plyty lub pod tym adresem: http://www.nvidia.pl/object/nforce_udp_winxp_5.10_pl.html Jesli podrzucisz na tego screena moze cos bedziemy wiecej wiedziec. Mozesz tez sprawdzic dysk scandiskiem, hddregeneratorem lub przeskanowac go jakis softem diagnostycznym od producenta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...