Huberto.AMD Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Witam cos sie zwaliło chyba pamiec ,mam 2 kosci po 512 i wszystko fajnie działało do wczoraj poszedłem do pracy komp chodził calutką noc i dzien jak wróciłem działa ale zawieszony nic nie dał sie zrobic .Troche sie pobawiłem i jest tak ,jak siedzi jedna kosc 512 to jest ok nic sie nie wiesza ale tylo wsadze drógą i bez róznicy którą to sie zawiesi w róznych miejscach,wyjme którą kolwiek jest ok na jednej. Myslałem ze to płyta ale pozyczyłem od kolegi ram 2 sztuki po 512 i na tych sie nie wiesza .Pamiec jest nowa misiąc czasu ma. w czym lezy problem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Jaką płyte glowna maz i na jakim chipsecie ale prawdopodobnie bedziesz mial wa lnietom kostke testowales te kostki na jakims programiku :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...