Skocz do zawartości
Adams

Grafa z GF4 Ti4?00

Rekomendowane odpowiedzi

Cytat

Winfasty w wersji 128MB też maja 444, chociaż na stronce pisze że 500.

Pozdr.

dokladnie wieszkszosc kart na chipsecie ti4200 ma taktowanie a napewno zadna nie ma mniejszego!!!! o ile sie nie myle ktoras wersja Gainwarde'a miala wyzsza czestotliwosc w defaulcie

aha wracajac do tematu to ja polecilbym ci MSI lub Prolinka tani i dobry sprzet w niczym nie ustepujacy kartom klasy ASUS czy ABIT a masz pareset zeta w kieszeni i mozesz zainwestowac w inny sprzet :P :P

pozdrav

Lagier

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat
  Cytat
  Cytat
  Cytat
  Cytat
  Cytat

tak tak Wofek twoj Prolink jest najlepiej krecaca sie kartą we wszechswiecie - dla mnie jakos te wyniki nie przemawiaja - az tak super to sie ona nie kreci wiec nie krec loodziom w glowach :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil: nic tylko prolink i prolink bla bla bla - juz mi sie zygac chce - ale mam polewke z ciebie przynajmniej - HA PROLINK - no nie moge HAHAHAHAHAHHA :lol:  :lol:  :lol: 

aha wcale nie uwazam ze twoj prolink sie lepiej kreci ja ma za to wykrecone core na max i sie z tego ciesze 

BIG LOL DLA WOFKA

"kurde jak zobaczylem ze ktos ma na forum takiego dziforsa na 660 pamiatki to mnie skrecilo....... kurde tesz kce miec tyle" - Twoje słowa sprzed kilku dni !!! I CO ??? ALE JESTEŚ.......
"kurde jak zobaczylem ze ktos ma na forum takiego dziforsa na 660 pamiatki to mnie skrecilo....... kurde tesz kce miec tyle" - Twoje słowa sprzed kilku dni !!! I CO ??? ALE JESTEŚ.......

no i co mi da te 666 chyba - to bylo pare dni temu........ a dzisiaj jest 15.11.2002!!!kup sobie jeszcze kalendarz zebys wiedzial co za dzien mamy aha no oczywiscie kalendarze prolinka sie tylko dobrze kreca

powiedz co jeszcze masz prolinka???moze AUTO????

Co chwile zmieniasz zdanie.... jesteś dwulicowy i zaczynasz mnie obrażać ( kalendarz, auto ) !!! Wyluzuj !!! :evil: Nie używasz argumentów w dyskusji ! W Twojej wypowiedzi nie było żadnego sensu, wogóle nie dotyczyła mojego posta ! A co to ma do rzeczy czy 5 czy 15 dni ???
nie to ty obrazasz ludzi mowiac im ze prolink to najlepszy geforceti4200 na rynku a wszyscy wiedza ze tak nie jest

to jest tak jakbys mowil loodziom ze replika ferrari f50 jest od oryginalu lepsza - a co ma krecenie do jakosci produktu skoro bez krecenia ten prolink wymieka bo ma pamieci tylko na 400!!!NO I CO MASZ ARGUMENT!!!!!!!!!

W innych kartach jest normalne taktowanie a nie zanizone :roll: :( :o

Adams się pytał o karte, która się dobrze kręci ! No to mu odpowiedziałem, że PROLINK !

Wofek daj spokoj szkoda slow. Kolesiowi zylka pewnie pekla :) i sie goraczkuje. Niech se ma tego swojego Winfasta z rdzeniem wykreconym na maxx :lol: Popieram w 100% twoje zdanie koles nie podaje zadnych argumentow a rzuca sie jakby byl niewiadomo kim.

A tak na marginesie to dla twojej wiadomosci panie gen......n (trudno to napisac ;)) prolink w default ma taktowanie 250c/500m (wersja 64 DDR) i 250/444 (wersja 128 ddr)

nie wiem jakie ma taktowanie u wofka w podpisie jest jak jest - ja juz daje spokoj bo widze ze prolink wam w glowach poprzewracal 8)

aha i zylka mi nie peka bo jakos po zakupie proca wszytsko ladnie mi smiga i nie musze krecic az tak mojego KOCHANEGO WINFASTA :lol: :lol: :lol: :lol:

PS. czy wy nie widzicie ze ja z tego czy prolink jest lepszy czy nie mam niezle jaja - mi to zwisa kompletnie a wy tu juz mowicie ze sie kluce - nie mam nic do roboty to pisze sobie - tylko mi nie mowcie zem lama nad lamery bo kompa mam od 13lat i cosniecos juz sie znam :roll:

aha http://firingsquad.gamers.com/hardware/lea...undup/page7.asp

jakos winfasty tez sie dobrze kreca nie sadzisz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

genghiskhan - wyluzuj sie.. Dla Ciebie jest <span style="color:red;">[ciach!]</span>owa,dla niego jest najlepsza. Ale nie musisz tu nikogo odrazu obrazac. Ja jakbym mial kupowac podobne karty,ktore roznia sie 50% ceny to bym wybral ta tansza,bo moglbym reszte zainwestwac w inny sprzet. 

Tu sie daje rady innym,a nie narzuca swoje zdanie. On napisal,ze sie zajebiscie kreci,ale nie zmusza go do zakupu. A ty wipisujesz,ze niewiadomo jaki to shit,bo nie kosztuje 1000 zl i nie jest ASUS'a,Gainwarda itp. 

Wofek - ile dales za tego swojego Gf i gdzie go nabyles? 

Pozdrawiam

Nabyłem go u mojego brata w sklepie ! 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat
  Cytat
  Cytat
  Cytat
  Cytat
  Cytat
  Cytat

tak tak Wofek twoj Prolink jest najlepiej krecaca sie kartą we wszechswiecie - dla mnie jakos te wyniki nie przemawiaja - az tak super to sie ona nie kreci wiec nie krec loodziom w glowach :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil: nic tylko prolink i prolink bla bla bla - juz mi sie zygac chce - ale mam polewke z ciebie przynajmniej - HA PROLINK - no nie moge HAHAHAHAHAHHA :lol:  :lol:  :lol: 

aha wcale nie uwazam ze twoj prolink sie lepiej kreci ja ma za to wykrecone core na max i sie z tego ciesze 

BIG LOL DLA WOFKA

no i co mi da te 666 chyba - to bylo pare dni temu........ a dzisiaj jest 15.11.2002!!!kup sobie jeszcze kalendarz zebys wiedzial co za dzien mamy aha no oczywiscie kalendarze prolinka sie tylko dobrze kreca

powiedz co jeszcze masz prolinka???moze AUTO????

Co chwile zmieniasz zdanie.... jesteś dwulicowy i zaczynasz mnie obrażać ( kalendarz, auto ) !!! Wyluzuj !!! :evil: Nie używasz argumentów w dyskusji ! W Twojej wypowiedzi nie było żadnego sensu, wogóle nie dotyczyła mojego posta ! A co to ma do rzeczy czy 5 czy 15 dni ???
nie to ty obrazasz ludzi mowiac im ze prolink to najlepszy geforceti4200 na rynku a wszyscy wiedza ze tak nie jest

to jest tak jakbys mowil loodziom ze replika ferrari f50 jest od oryginalu lepsza - a co ma krecenie do jakosci produktu skoro bez krecenia ten prolink wymieka bo ma pamieci tylko na 400!!!NO I CO MASZ ARGUMENT!!!!!!!!!

W innych kartach jest normalne taktowanie a nie zanizone :roll: :( :o

Adams się pytał o karte, która się dobrze kręci ! No to mu odpowiedziałem, że PROLINK !

Wofek daj spokoj szkoda slow. Kolesiowi zylka pewnie pekla :) i sie goraczkuje. Niech se ma tego swojego Winfasta z rdzeniem wykreconym na maxx :lol: Popieram w 100% twoje zdanie koles nie podaje zadnych argumentow a rzuca sie jakby byl niewiadomo kim.

A tak na marginesie to dla twojej wiadomosci panie gen......n (trudno to napisac ;)) prolink w default ma taktowanie 250c/500m (wersja 64 DDR) i 250/444 (wersja 128 ddr)

nie wiem jakie ma taktowanie u wofka w podpisie jest jak jest - ja juz daje spokoj bo widze ze prolink wam w glowach poprzewracal 8)

aha i zylka mi nie peka bo jakos po zakupie proca wszytsko ladnie mi smiga i nie musze krecic az tak mojego KOCHANEGO WINFASTA :lol: :lol: :lol: :lol:

PS. czy wy nie widzicie ze ja z tego czy prolink jest lepszy czy nie mam niezle jaja - mi to zwisa kompletnie a wy tu juz mowicie ze sie kluce - nie mam nic do roboty to pisze sobie - tylko mi nie mowcie zem lama nad lamery bo kompa mam od 13lat i cosniecos juz sie znam :roll:

aha http://firingsquad.gamers.com/hardware/lea...undup/page7.asp

jakos winfasty tez sie dobrze kreca nie sadzisz?

oj chlopie chlopie wez ty sie zastanow. Nikt tuatj nie wywyzsza tej czy innej karty moim zdaniem karty firm Leadtek, MSI, Prolink, Gainward sa porownywalne. Czasy kiedy jedna byla gorsza a inna lepsza juz dawno minely teraz kazda firma robi dobre produkty bo jesli nie to polecialaby z rynku. Jedyne czym te karty sie roznia to cena i ja osobiscie nie mam zamiaru placic 100-200 pln wiecej tylko dlatego ze na karcie bede mial napis Gainward czy Leadtek. Dla mnie liczy sie stabilnosc i wydajnosc a owe karty maja ja bardzo zblizona. Uzyj opcji szukaj na forum to znajdziesz wiele opinii na temat roznych kart oparttych na chipsecie ti4200 znajdziesz tez wiele linkow do stron z testami itd. itp.

p.s. zwracales uwage Wofkowi ze mowi iz prolink jest the best (chociaz wcale tak nie powiedzial) a teraz ba caly czas zachowujesz sie jakby poza firma winfast wszystkie inne byly do kitu. Zastanow sie co piszesz!!! Nie wiem czy porownywales jakiekolwiek karty z serii ti4200 (z tego co wygadujesz wynika ze nie) ja mialem taka okazje porownywac prolinka z gainwardem Ultra/650 wiec osobiscie nie musze sugerowac sie zadnymi testami ale jesli tobie to pomoze to masz tutaj link do porownania kilku najpopularniejszych kart z serii GF4 Ti4200:

http://www.bench-house.com/article.php?oli...&form22=+Go%21+

pozdrav

Lagier

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobrze dobrze wiec oglaszam wszech i wobec ZE PROLINK JEST NAJLEPSZA FIRMA PRODUKUJACA GEFORCE 4 Ti...........

nie czytacie tego co pisze - mi to zwija jaka firma jest dobra - za to mam z tego forum niezly ubaw ostatnimi czasy :lol: i wcale nie pisalem ze Winfasty sa najlepsze :roll:

NO TO TYLE - PRZESTAJE SLEDZIC TEMAT

TRANSMISSION END :(

error 404,4 - Genghiskhan wygasł

ps. no i na tym linku co mi dales jak czarno na bialym jest ze Winfast jest godny swojej ceny i lepiej sie od prolina kreci - po co dajecie linki ktore mowia co innego niz myslicie - hahaha znow mam polewke :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"przestaje sledzic temat" no to faktycznie najlepsze rozwiazanie. "nie powiedzialem ze winfasty sa najlepsze" nie tego faktycznie nie powiedziales ale tak wynika z twoich postow nie przyjmujesz do wiadomosci ze ktos moze miec zupelnie inne zdanie. Na tym forum nikt tez nie powiedzial ze prolink jest najlepszy a gdybys dokladniej czytal to bys zauwazyl ze powiedzialem ze stawiam te karty na rowni Prolink, MSI, Winfast czy Gainward i tak pewnie sadzi wiekszosc uzytkownikow. "mam niezla polewke z tego forum" masz racje bez ciebie i twoich teskstow nie byloby sie z czego smiac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Genghiskhan to jakis czub. Widac, ze gosciu jest goraczka i sie ukrywa pod faktem, ze sie z wszystkiego smieje. Nie lubie takich ludzi... btw Wofek, jak ty wykreciles tak swoje pamieci? Moje przy 610 juz zaczynaja czasami artefakty pokazywac. :( :( :( :( Masz radiatory ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Genghiskhan to jakis czub. Widac, ze gosciu jest goraczka i sie ukrywa pod faktem, ze sie z wszystkiego smieje. Nie lubie takich ludzi... btw Wofek, jak ty wykreciles tak swoje pamieci? Moje przy 610 juz zaczynaja czasami artefakty pokazywac. :( :( :( :( Masz radiatory ???

Masz pamięci Samsunga czy Hynixa ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ueeeeeh,naczytaloem sie tych waszych postow o geforcach 4 i mnie trafia...szlag,ze mojego jeszcze nie mam :) zamowienie poszlo i bede mial dopiero kurna we wtorek bo sobie wymyslilem msi 128mb...A swoja droga wof to po ile to u brata na sklepie jest?Bo ja bede mial za 800.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Chce kupic grafe, najlepiej do 1000zl (choc mozna troszeczke sumke przekroczyc).

Na oku mam 3 karty.

- GeForce4 Ti4200 Asus V8420 Deluxe

- GeForce4 Ti4400 Asus V8440 Deluxe

- GeForce4 Ti4200 Gainward PowerPack! Ultra/650 XP "GS"

Zalezy mi na mozliwosciach podkrecania. Mam karte Gainwarda GF3 Ti-200 i jest swietna do krecenia. 

Czy tak tez jest z jej mlodsza siostra Ti4200?

Czy macie doswiadczenie w kreceniu tych kart?

Czy warto kupic Asusa dla okularooff 3D? Jeszcze nigdy nie mialem z ta zabawka.

Osobiscie nie wydalbym na karte 1k pln ale...

...ale widzialem ostatnio newsa o karcie Gainwarda ti4200 x8. Jest to nowa karta oparta o chipset ti4200 pod plyty z agp x8. Ale nie to jest najwazniejsze. Najwazniejsze jest to, ze karta jest z zajebistymi pamieciami i nowym chlodzeniem i na starcie jest taktowana tak jak ti4600 !!!

Cena na bank nie przekroczy 1k pln (bo jeszcze nie wiadomo ile) i napewno wsztkie nasze MSI, winfasty i prolinki moga sie schowac przy niej. Obiecane jest tez podkrecanie tej karty o paredziesiat mhz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niech zyje Trident 512 kb pamieci i zlacze ISA (jezeli ktos cos takiego pamieta) :) :) A powaznie forum to chyba nie miejsce do pyskowek :?: Mam prolinka - to dobra i stabilna karta najlepszy zakup za ta cene. Ale srednio sie podkreca. :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat

Chce kupic grafe, najlepiej do 1000zl (choc mozna troszeczke sumke przekroczyc).

Na oku mam 3 karty.

Zalezy mi na mozliwosciach podkrecania. Mam karte Gainwarda GF3 Ti-200 i jest swietna do krecenia. 

...ale widzialem ostatnio newsa o karcie Gainwarda ti4200 x8. Jest to nowa karta oparta o chipset ti4200 pod plyty z agp x8. Ale nie to jest najwazniejsze. Najwazniejsze jest to, ze karta jest z zajebistymi pamieciami i nowym chlodzeniem i na starcie jest taktowana tak jak ti4600 !!!

Cena na bank nie przekroczy 1k pln (bo jeszcze nie wiadomo ile) i napewno wsztkie nasze MSI, winfasty i prolinki moga sie schowac przy niej. Obiecane jest tez podkrecanie tej karty o paredziesiat mhz :)

oooo jesli istnieje takowy Gainward to jestem za!!!! 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat
  Cytat

Na oku mam 3 karty.

oooo jesli istnieje takowy Gainward to jestem za!!!! 8)

Link akurat w tej chwili znalazlem z frazira ale zawesze cos :)

gainward z frazira :)

Nawet wiecej niz 4600 :)

Ja tez chce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...