nappy Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 No właśnie, gdzie się dostaliście? Ja do szkoły która była na 2gim miejscu : Technikum Elektroniczne - Technik Elektronik (na pierwszym było Technik Tele-Informatyk) A cały ten system... uh - 40 minut czekania aż się dobiłem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 No właśnie, gdzie się dostaliście? Ja do szkoły która była na 2gim miejscu : Technikum Elektroniczne - Technik Elektronik (na pierwszym było Technik Tele-Informatyk) A cały ten system... uh - 40 minut czekania aż się dobiłem :/ 1520781[/snapback] Wszedłem po 7 minutach... Również elektronik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 LO - profil matematyczno-informatyczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentos1910 Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 (edytowane) wciąż czekam - nie moge się wbić serwer padnięty. Czy u was tez wymyslili, że się o wyniku dowiaduje SMS'em? wyslij swoj pesel na nr **** i sprawdz czy się dostałeś... Na wszystkim muszą zarobić wrrr... Nie mam tela chwilowo i musze czekać. Nie podoba mi się ten system elektroniczny. [Edit] wlasnie się wbiłem i prosze: Drodzy Użytkownicy, Obecnie trwa przydzielanie kandydatów do klas i System pozostaje niedostępny dla Kandydatów. Zapraszamy Państwa w terminie publikacji wyników, podanym w harmonogramie. Pozdrawiamy, RAD-COM znajomi w innych miastach już mają wyniki. A ja tu jajko znosze. Pozdro dla tych co czekają. :lol: Edytowane 29 Czerwca 2005 przez Mentos1910 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Ja jeszcze nic nie wiem... tez mi pisze ze jest serwis niedostepny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4Fi Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Ja wysłałem chyba w poniedziałek sms'a i o 13:10 miałem wyniki :) Ale do systemu dalej nie mozna sie dostac... :| tragedia... A ide do LO mat-info-fiz im. Tadeusza Kościuszki w Wawie Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 (edytowane) Wyniki rekrutacji nie zostały jeszcze udostępnionewrr... EDIT: Dostałem się do szkoły 1 wyboru, 12 pkt zapasu, II Lo w Łomży jedno z najlepszych pewnie w podlasiu ;) klasa w 1 roku ogólna w 2 wybiera się przedmioty rozszerzone tzw.fakultety ? :-P Edytowane 29 Czerwca 2005 przez FastlY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Nie dostałem się tam gdzie chicałem....TEchnikum łączności w krakowie :cry: . A chciałem iść do siódmego LO na profil mat-fiz-inf. ciach!owo niesamowicie. mam ochote zrobić sobie cos. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentos1910 Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zespół Szkół Elektronicznych im. Bohaterów Westerplatte w Radomiu - nadchodze! nareszcie pojawiły się wyniki. Dostałem się gdzie chciałem i jestem szczęśliwy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Nie dostałem się tam gdzie chicałem....TEchnikum łączności w krakowie :cry: . A chciałem iść do siódmego LO na profil mat-fiz-inf. ciach!owo niesamowicie. mam ochote zrobić sobie cos. 1521027[/snapback] Rzuć się z pagóra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 mysle że mozna bedzie cos zoribc niegrezcnego....rozjebe jednej nacuzycielce auto.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Tak. I wyrżnij jej całą rodzinę tępym plastikowym nożem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 mysle że mozna bedzie cos zoribc niegrezcnego....rozjebe jednej nacuzycielce auto.... 1521081[/snapback] ty lepiej nie mysl, tylko bierz zeszyt i ryj :mad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Dostałem się wszędzie tam gdzie złożyłem papiery (i 10 pkt w zapasie). Wybrałem szkołe pierwszego wyboru , konkretnie XXXII LO w Zespole szkół komunikacji w Poznaniu klasa Ia (infa-anglik) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasik Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Ja jak kolega powyzej dostalem sie wszedzie gdzie zlozylem dokumenty a wybralem Technikum - profil technik informatyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 ja również dostałem sie tu gdzie chciałem :D Liceum ogólnokształcące o rozszerzonym programie nauczania „Przysposobienia Obronnego” czyli II LO w Łapach, miesci sie w budynku technikum :D jest jedna klasa a podania złożylo 130 osób wiec cieżko bylo ale jestem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Przyjęli mnie wszedzie gdzie złożyłem(i tam gdzie nie poszłem zabrałem papiery) I wybrałem do L.O nr.2 w Augustowie. Pierwszy rok obólny, drugi fakultety :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 No mnie przyjeli do ostatniej pozycji na liscie ;) Zwykłe LO, chociaz takie średniawe.W jednym do którego chcialem isc jest 12 w rezerwie. A do tego do ktorego chcialem isc 69 :D :D ....Pier*olic tam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Poznacie fajnych ludzi i to się liczy. A wiedze we wszystkich szkołach poznacie w miare ;] te samą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zespól szkół mechanicznych i ogólnokształcących w Łomzy profil technik informatyk - 14 miejsce z klasy (34 osoby) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 (edytowane) Ja jako uczeń trzeciej klasy gimnazjum chciałbym sie tu wypowiedzieć co myśle na temat szkół średnich. 1. Szkolnictwo w Polsce to największa zmora w Europie. Niby była reforma ale to reforma jest prowadzi nas do nikąd. 2. Zdolni uczniowie nie mają szans rozwoju w naszym kraju. 3 Nadal obowiązują chore zasady naboru !!!!! 4. Dawne dobre szkoły to teraz skupiska "menelów" Ja osobiście dostałem sie do LO. Czy postąpiłem dobrze dowiem sie za 3 lata. I takie moje pytanie na koniec : Czy w Polsce są dobre technika ??!! Edytowane 30 Czerwca 2005 przez Darks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 (edytowane) U mnie jest takie które btw. zostało laureatem programu SZKOŁA Z KLASĄ pod patronatem p. prezydenta i Gazety Wyborczej. Ja jeszcze czekam na te wszystkie roszady w szkołach, moze jakies miejsca sie pozwalniają. btw. Ten system elektroniczny to straszna lipa. Dawniej jeszcze mozna bylo pojsc do dyrektora i jakos wyblagac miejsce, a teraz sie nie da... Edytowane 30 Czerwca 2005 przez rumun_666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Darks - jak możesz mowić skoro dopiero sie do takowej szkoły dostałes poza tym szkoly srednie były zawsze ;) tyle że przed reformą bylo 8 klas podstawowki mogłbyś uzasadnić jakoś dlaczego zdolni uczniowie nie mają szans na rozwiniecie swoich talentow w naszym kraju ? dawne dobre szkoły to skupiska menelów ? heh może i prawda ale to akurat jest tak że teraz taka młodzież, to nie wina reformy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nappy Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Ja jako uczeń trzeciej klasy gimnazjum chciałbym sie tu wypowiedzieć co myśle na temat szkół średnich. 1. Szkolnictwo w Polsce to największa zmora w Europie. Niby była reforma ale to reforma jest prowadzi nas do nikąd. 2. Zdolni uczniowie nie mają szans rozwoju w naszym kraju. 3 Nadal obowiązują chore zasady naboru !!!!! 4. Dawne dobre szkoły to teraz skupiska "menelów" Ja osobiście dostałem sie do LO. Czy postąpiłem dobrze dowiem sie za 3 lata. I takie moje pytanie na koniec : Czy w Polsce są dobre technika ??!! 1522232[/snapback] Moim zdaniem w Polsce są dobre technika - np Bydgoski Elektronik (tech: Tele-Informatyczne, Informatyczne, Elektroniczne). Ponoć później ma się niezły 'start' na studiach. A co do Polskiego szkolnictwa - tak, to jest chore. Ostatnio był program bodaj na TVP1 "Warto rozmawiać" czy coś podobnego. W Chicago kobieta która skończyła 2 kierunki studiów... robiła hamburgery :blink:. A przecież nie od dzisiaj wiadomo, że przez ten 'wyścig szczurów' Polska ma jednych z najlepiej wykształconych młodych ludzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...