Pulsar Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 (edytowane) Mam zintegrowaną kartę graficzną Intel Extreme Graphics w chipsecie Intela 815E. Mniej więcej raz lub dwa razy dziennie zawiesza się, po czym po 5 minutach znowu mam ekran ale w 4-bitowym kolorze i z komunikatem o błędzie sterownika. Po restarcie problem znika. Co to może być ? Czy są jakieś sprawdzone sterowniki do tej karty graficznej ? Edytowane 29 Czerwca 2005 przez Pulsar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek1906 Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 (edytowane) moj tata mial laptopa (ma bo go teraz zmienia) z ta karta to jest jeden wielki shit ciagle cos jej nie pasuje, nie mozna bylo zagrac nawet w starego starcrafta :mur: jak mozesz to tywal to "coś" przez okno B) Edytowane 29 Czerwca 2005 przez tomek1906 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulsar Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 moj tata mial laptopa (ma bo go teraz zmienia) z ta karta to jest jeden wielki shit ciagle cos jej nie pasuje, nie mozna bylo zagrac nawet w starego starcrafta :mur: jak mozesz to tywal to "coś" przez okno B) 1520965[/snapback] Karta niby działa normalnie tylko mi się tak głupio wiesza. Nawet dałem radiator Zalmana na chipset i grzeje się bardziej niż procek :/. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek1906 Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 ty to masz w blaszaku? jak tak to ja bym sie nie zastanawial i wywalil ten szajs, jak masz kase to kup cos lepszego moim zdaniem nawet gf6200 powali cie na kolana w porownaniu z tym co masz teraz B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.cox Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Ja myślę,że nawet gf 2 powali go na kolana.Nie wiem czy mówimy dokładnie o tym samym układzie,ale ostatnio kumpel testował ten shit i w 3dmark2001 wyszło mu 1500 punktów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek1906 Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 pewnie ze pobije ja jestem na wymianie karty (patrz moja sygn) a ta karta jest o niebo lepsza od kazdego intela :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulsar Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 pewnie ze pobije ja jestem na wymianie karty (patrz moja sygn) a ta karta jest o niebo lepsza od kazdego intela :lol: 1521249[/snapback] No dobra, ale na co ją wymienić. Ja mam obudowę, do której wchodzą tylko karty low-profile. Co polecacie z tych małych kart ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 x300 podobno sa tackie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...