Skocz do zawartości
Pulsar

Problem Z Intel Extreme Graphics

Rekomendowane odpowiedzi

Mam zintegrowaną kartę graficzną Intel Extreme Graphics w chipsecie Intela 815E. Mniej więcej raz lub dwa razy dziennie zawiesza się, po czym po 5 minutach znowu mam ekran ale w 4-bitowym kolorze i z komunikatem o błędzie sterownika. Po restarcie problem znika. Co to może być ? Czy są jakieś sprawdzone sterowniki do tej karty graficznej ?

Edytowane przez Pulsar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moj tata mial laptopa (ma bo go teraz zmienia) z ta karta to jest jeden wielki shit ciagle cos jej nie pasuje, nie mozna bylo zagrac nawet w starego starcrafta :mur: jak mozesz to tywal to "coś" przez okno B)

Edytowane przez tomek1906

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moj tata mial laptopa (ma bo go teraz zmienia) z ta karta to jest jeden wielki shit ciagle cos jej nie pasuje, nie mozna bylo zagrac nawet w starego starcrafta :mur:  jak mozesz to tywal to "coś" przez okno  B)

1520965[/snapback]

Karta niby działa normalnie tylko mi się tak głupio wiesza. Nawet dałem radiator Zalmana na chipset i grzeje się bardziej niż procek :/.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pewnie ze pobije ja jestem na wymianie karty (patrz moja sygn) a ta karta jest o niebo lepsza od kazdego intela  :lol:

1521249[/snapback]

No dobra, ale na co ją wymienić. Ja mam obudowę, do której wchodzą tylko karty low-profile. Co polecacie z tych małych kart ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...