kevin1989 Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Byłem dzisiaj w sklepie komputerowym, rozmawiając ze sprzedawcą na temat części do nowego komputera, otrzymałem opinie, że zasilacz Chieftec-a jest lepszy od zasilacza bequiet-a. Niewiem jak mam ustosunkować się do tej opinii. Prosze o pomoc i wyrażenie własnej opinii na temat tych firm i ich zasilaczy. Dziękuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Sprzedawca kłamie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 mocne słowa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lateral Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 BENITO mówi prawdę... ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 (edytowane) Racja BeQuiet bedzie zdecydowanie lepszy ale należy brac pod uwage jeszcze cene bo BeQuiet kosztuje 350zł a szef 200zł IMO różnica spora i ja bym brał szefa (zresztą mam go) ale jeżeli dla ciebie cena nie gra roli to bierz BeQuiet albo jeszcze lepiej bierz TAGANA 420W Edytowane 29 Czerwca 2005 przez pieklo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soul_Train Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Mam tego nieszczesnego "Chiefa". Chodzi jak suszarka przedpotopowa. Napięcia trzyma całkiem dobrze u mnie ale nie mam jakiegoś super sprzętu. Be-quiet wydaje się być zdecydowanie lepszym rozwiązaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...