MARTiiii Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 (edytowane) link do radyjka Czy ktoś widział w akcji tego pioneera? Poszukuje w tej cenie odtwarzacza nowego i ostatnio go upatrzyłem. Wszelkie opinie mile widziane.... Edytowane 1 Lipca 2005 przez MARTiiii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTiiii Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 leee ;( chyba nie ma żadnego zadowolonego posiadacza tego odtwarzacza, a moze.... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 leee ;( chyba nie ma żadnego zadowolonego posiadacza tego odtwarzacza, a moze....Są, są. Mam, używam,a oto co Ci o nim moge powiedziec. 1 Jak dla mnie wyswietlacz ciu przy mały i ciemny(4700MPB). Wole rozwiązanie jak w JVC naprzyklad, czyli czarny ekran i jasne biale czytelne znaki. 2. Na wybojach nie przeskakuje. 3. Po cd przelatuje calkiem sprawnie, a po mp3 juz troche wolniej. 4. Slucham na firmowym zestawie z Opla Astra F i jak dla mnie starcza. 5. Wiekszych minusów nie zaobserwowano :) Autoaudiofilem nie jestem i takie radyjko mi wystrcza. Podejrzewam, ze i 3700 bylby ok, ale kumpel polecil mi ocje z pokretlem zamiast przyciskow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Znajomy ma w "beemie" ten model, nówkę ze sklepu i już przeskakuje (3 miesiące). U mnie na Clarionie czyta bez problemu nawet bardzo porysowane płyty i to podczas jazdy a u niego na postoju nie chce ;] Ja Pioneera nigdy palcem nie dotknę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTiiii Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 (edytowane) Clariona chciałem tlyko jestem problem. Clarion 358RMP jest srebrny w całości, a u mnie tapicerka jest prawie czarna, taka ciemna, tylko taka. No i ja tu wsadzić coś tak jasnego. Czego cholera nie moga robić czarnych albo szarych, a nie takie... coś. Pozostał tylko Piooner. Poza tym oba bardzo ładnie grają ale jeśli chodzi o firmę to wolę Clariona. Edytowane 4 Lipca 2005 przez MARTiiii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...