Skocz do zawartości
marek.t

Czy Jest Róznica Pomiędzy 2hb A 2b

Rekomendowane odpowiedzi

chciałme zrobić v-moda dla gpu na moim radku (ołówkowego) i zrobiłem kilka dobrych kresek ale ołówkiem 2HB i nic się nie zminiło napięcie ciągle akie same wg v-tunera 1.27V, i mam pytanko czy na 2B ten v-mod zadziała (bo nie chce mi się na darmo lecieć do sklepu) powiedzcie mi proszę :D chciałbym na rdzeniu 600mhz wyciagnąć, aa i czy na taka częstotliwość wystarczy Zalman ZM-NB47J z nadmuchem z boku?

licze na wasz pomoc bo już od dawna chodzi za mną ten v-mod :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiedziałem, że jest takie słowo jak miększy  :blink:

Jak dla mnie to bardziej miękki ale szczegóły

Poza tym napięcie mierzy się miernikiem...

1522277[/snapback]

no własnie wiem a miernik drogi chyba co? musze iść po ten ołówke 2B i ozbazyć czy modzik wyjdzie, jak nie to sie wkurze normlanie <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i mam juz ołowek 2B połączyłem nóżki 5 i 7 tego chipa ISL 6522B czy jakoś tak, i nic oprócz tego że wg -tuner napiecie spadło do 1.25 z 1.27V, nie wiem już jak zrobić tego moda

mógłby mi ktoś pomóc plizzz :?

kolejna próba, zrobiłem kilka ale barzo mcnych i dokładnych ociągnięć i v0tuner pokazuje mi terea 1.21V, no zesz kurde czy to się obniża naprawde czy v-tuner pokazuje w drugą stronę?

v-moda brałem ze strnki adrian rojaks pot

jednak v-tuner nie kłamie tera przy 515 sie zawiesza :mur:

ale dlaczego tenb mod zamist podnieść obniżył mi napięcie? :blink: :blink: :blink:

Edytowane przez marek.t

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi