he_avy Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Cze wlasnie jestem na kupnie atlonka 3000+ venice i mam mozliwosc kupienia Box z 16 tygodnia lub oem z 24 Co polecacie???? box 600 oem 570 i jak te tygodnie sie kreca bo 17 wiem ze good a jak sie ma sprawa z 16 i 24 bo nigdzie nie doczytalem dokladnie pozdro all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziku Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Jest osobny topic o Venice wiec po jaka cholere zakladasz ten? Zeby zadac jedno pytanie? Ehh... :mur: Do zamkniecia!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Eh… no ale cóż… 516 wydaje się teoretycznie lepszym wyjściem… Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
he_avy Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 @Ziku wiem sorki ale o 516 jest -"prawie nic " a o 524 to nic niema a mnie na czasie zalerzy ogolnie to poprostu krotka pilka co polecacie bo musze to kupic dzis albo jutro bo co do tych 524 to sa ale 516 sie koncza wiec..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziku Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Alez ty uparty jestes :mur: Na allegro masz 17 tydzien. Ale jak juz musisz brac albo 16 albo 24 to bierz 16. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Eh człowiek ci pisze że masz cały temat o tych procach do tego ci dodaje że z dwojga „złego” bież 516 no ale nie to nie wystarczy trzeba pytać dalej… Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...