Dru Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Witam Czy ma ktoś tą obudowę? Jest funkcjonalna? Czy jest naprawdę czarna, czy np. grafitowa? No i ogólnie jak ktoś ma to niech wymieni wady i zalety owej obudowy. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sołtys25 Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 (edytowane) Poczytaj to ! http://www.silentpcreview.com/article210-page1.html Obudowa jest spoko, wentyl z kompletu - wydajny ok 35 cfm i dość cichy 21dba(ustawienia low). Miejsca w środku wystarczająco na każdy cooler. Wyjmowane saneczki na fdd(wyjmowane do tyłu) i osobno hdd(wyjmowane w bok)(gumowe izolacje antywibracyjne). Generalnie fajna buda z mozliwością dołączenia drugiego 120mm wentyla z przodu(standardowe filtry w komplecie), który jednocześnie, oprócz wtłaczania powietrza chłodzi hdd. Na ściance dwa otwory - na jednym zamontowany jest tunel powietrzny, który jeżeli nie pasuje, mozna zdemontowac i przykręcić 80mm wiatraczek(tak jak u mnie), drugi otwór ma za zadanie dostarczać powietrze do układu chłodzenia grafiki. Ta obudowa oferuje to wszytko co midi chifteki przy mniejszych rozmiarach(wysokość i długość). Pozdro PS - jest czarna jak węgiel ;-) Wady - trzeba trochę pogłówkować zanim wpadnie się na to jak zamontowac dyski optyczne. -- No ale wpadłem na to (wreszcie) :rolleyes: i może jeszcze jedna wada - nie jest najpiekniejsza - czarna, prosta, funkcjonalna. Jak kto lubi. Edytowane 30 Czerwca 2005 przez Sołtys25 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dru Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 dzięki serdeczne, przekonałeś mnie do tego stopnia, że właśnie zaraz ją zamówię pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 A nie lepsza jakas buda Chieftec'a ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sołtys25 Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 (edytowane) Chiefteka też warto brać pod uwagę - jest przestronniejszy - w końcu większy - ale jeżeli nie chce się wielkiej budy to ten antek jest idealny. Edytowane 29 Czerwca 2005 przez Sołtys25 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dru Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 no właśnie ja szukam zgrabnej budy o nieogromnych rozmiarach, no i te Chieftec`ki z serii Dragon są grafitowe a nie czarne a na tym też mi zależało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...