Sou Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Obecnie mam 2x 256 Ramek Hynixa 400MHZ. Sa one puszczone na dualu na Epoxie 8rda+. Chciałbym teraz dokupić jeszcze 512 ramek. Zastanawiam sie jak to teraz zrobic. Czy sprzedac hynixy i kupic osobne 2 kostki po 512 MB, czy mige bez problemu dokupic 1 x 512 innej filmy (bo hynixow niestety jzu nie moge znalezc). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Mam podobne pytanie. Chodzi mi głownie o to czy posiadanie 3 zajętych banków nadal nazywa sie DUALem. Czy podobnie jest z wydajnością (juz pomijajac różne spekulacje, że to kopniak 5-10% w wydajności). Natomiast jeżeli 2 z 3 kości pracują na dualu, to czy takie rozwiązanie jest rozsądne? czy lepiej postawić na "czysty" 2 bankowy ram na dualu. z góry dzieki, nie rozumiem tylko dlaczxego na 19 odwiedzin tego topiku nikt nic nie napisał. Jeżeli nasze nasze / tego typu / pytania są głupie to chociaż napiszcie i to, to nie będę tu czekał na odpowiedz tylko poszukam na telegazecie ;) /pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_zyz Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Trzy kosci tez moga pracowac w dualu 2X256 to jeden kanal + 512 drugi, ja tak mam na 8RDA i fajnie sobie smiga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jg5 Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Na trzech kosciach 512MB dual też działa, czyli chyba nie ma wielkiego znaczenia co się wpina a i tak dual będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...