grban Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 (edytowane) Witam, mam 300 zł i chce kupić głośniki 5.1 dobre do gier i przedewszystkim muzyki. Kumple skupili mnie wokół dwóch zestawów podanych w temacie. Proszę o szybką poradę, które mam wybrać. Dla ułatwienia podaje linki :-P : Creativy: http://www.arest.pl/index.php?inc=produkt&...id=12&grupa=150 Logitechy: http://arest.pl/index.php?inc=produkt&ID=2...id=12&grupa=128 Edytowane 29 Czerwca 2005 przez grban Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MonsterMax Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 (edytowane) Za cene tych X-530 kupisz w Media Markt Creativy T5900 które sa lepsze od tych co wymieniłeś ale praktycznie takie sam e jak X-530. Mam teraz te Creativy <T5900> i powiem że są świetne. Basik super a i moc wieksza od X-530. wybór nalezy do ciebie. Edytowane 29 Czerwca 2005 przez MonsterMax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thelama Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Za cene tych X-530 kupisz w Media Markt Creativy T5900 które sa lepsze od tych co wymieniłeś ale praktycznie takie sam e jak X-530. Mam teraz te Creativy <T5900> i powiem że są świetne. Basik super a i moc wieksza od X-530. wybór nalezy do ciebie. 1521293[/snapback] a jak je sobie rozstawiłeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MonsterMax Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 a jak je sobie rozstawiłeś? Nie za bardzo wiem o co chodzi. to sa głośniki 5.1 wiec rozstawia je się w normalny sposób. A jak nie wiesz to w instrukcji chyba jest sposób. Creative T5900 <które mam> kosztują w MediaMarkt 299zł i także w tej cenie są te Logitechy. Ja uważam że Creative lepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grban Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Ja w końcu kupiłemte Logitechy za 265 zł i narazie, jestem z nich jak najbardziej zadowolony. Co prawda narazie mam zestaw 2.1 bo centralny i dwa satelitarne nie działają, bo się skapnąłem, że mam 3-kanałową karte dźwiękową i niedługo do sklepu lece po Sound Blastera Live! 5.1, chyba styknie do tych głośniczków, nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...