Skocz do zawartości
GenghisKhan

mam Cie!!!!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

mam do ciebie cos fajnego najpierw napisze ci mala historyjke a pozniej otworzysz sobie pewien adres do tej historyjki ale musisz miec przy tym wlaczone glosniki wiesz milej zabawy

Oto historyjka do zdjecia:

Rodzinka kupila sobie domek, ale w domku slyszeli rozne dzwieki i obawiali sie ze dom jest nawiedzony, wiec wynajeli medium. Medium stwierdzila, ze w tym domu kiedys mieszkala samotna kobieta, ktora kazdego dnia oczekiwala powrotu swego meza. Maz sie nigdy nie pojawil a kobieta w koncu przy tym stole zmarla. To jest zdjecie owego pokoju. Mi to zajelo okolo minuty, zyby Ci to ulatwic, skoncentruj sie na stole ale nie na zadnym konkretnym punkcie. Upewnij sie, ze masz wlaczony dzwiek i ze siedzisz.

Oto adres:

http://home.attbi.com/~n9ivo/whatswrong.swf

ale jak wlaczysz to musisz sie dobrze przypatrzec zdjeciu i wyslyszec pewien szelest , wiec daj sobie troche glosniej ok. Prześlij dalej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://instinct.strikenet.at/kenny/sayit.swf zapewne o to ci chodziło... :mrgreen:

No to tez widziaelm ale nie oto mi chodzilo. Musze to ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> od brata bo w sieci nie moge tego znalesc.

Panowie ... jem teraz kolację ... :mrgreen: disgusting :bij:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi