AragornPL Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 fajna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik70 Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Wcześniej zamieściłem linka do zdjęć, tam jest też zdjęcie tej tabliczki. W tym że po Japońsku albo w jakimś takim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radwan Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 (edytowane) moglbys sprawdzic tabliczne znajmionowa? Bede wiedzial chociaz o co pytac na zlomie :P 1532441[/snapback] Propnował bym raczej szrot. To ,że ja trafiłem ja na złomie wcale nie swiadczy ,że tam jest ich dużo :). powodzenia :rolleyes: Troche ja podczysciłem :wink: http://img263.imageshack.us/my.php?image=ufog7ec.jpg Do Kazika : Mam thorona 2200+ więc jakieś 1800 mhz. Gdybym wyraził podpis tak jak Ty to wyglądał by on tak : 2200+@3300+ :wink: Pozdrófki Edytowane 7 Lipca 2005 przez radwan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...