Gogiel Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Przywiozlem sobie do USA moja workstacje z zasilaczem, ktory chodzi tylko na 230V. Jednak mam przejsciowe (ktora uzywam do podlaczania zasilki z notebooka), tylko nie wiem czy po zamontowaniu czegos takiego zasilacz po prostu nie [ciach!]lnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Musisz zobaczyć co to za zasilacz masz w komputerze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gogiel Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Musisz zobaczyć co to za zasilacz masz w komputerze. 1521689[/snapback] Jakis Modecom 350 z pasywnym PCF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Trzeba zobaczyć na tabliczce znamionowej jaki ma zakres działania. Jeśli 110-240V to bedzie działał. Jeżeli tylko 220-240V to niestety nie. Poza tym na tylknej ściance zasilacza przy wtyczce z reguły jest naklejka na jakim napięciu działa zasilacz. No i jeśli na tylnej ściance jest taki czerwony przełącznik to przełącz go na "110" i wtedy bedzie działałw stanach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...