Lol??? Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Mam od 250 do 350 zl na glosniki i mam nadzieje ze to wystarczy na jakies pozadne 5.1 bo niedawno kupilem sobie karte dzwiekowa S.b live i chcialbym miec jakies pozadne glosniki. Prosze o szybka odpowiedz bo chce je kupic juz w ta niedziele. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orso Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 To moze zanim ktos na ciebie najedzie, ze nalezy uzyc opcji szukaj podziele sie tematem, ktory powinien odpowiedziec na twoje watpliowsci: ModeCom MC-AV 2000, Creative T5400 5.1 czy LogiZ-640 Dyskusja jest dosyc dluga, ale przeciez warto z godzinke poswiecic lekturze przed zakupem. Ze swojej strony polecam Logitech X-530, sam od niedawna uzywam ich z SB Live i jestem bardzo zadowolony. Zycze udanego wyboru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...