ms-trex Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Wie ktoś jak to zrobić, ja już próbowałem chyba wszystkich sposobów i nic mi nie działa, pomóżcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lgolebio Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Spróbuj kombinację CTRL+ALT+F1 w trakcie pracy dosa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms-trex Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 przecież to nic nie da trzeba odpowiednio skonfigurować pliki config.sys i autoexec.bat tylko właśnie się pytam jak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Config i autoexec z win98(MS-DOS 7.1) device=C:\WINDOWS\COMMAND\display.sys con=(ega,,1) Country=048,852,C:\WINDOWS\COMMAND\country.sys mode con codepage prepare=((852) C:\WINDOWS\COMMAND\ega.cpi) mode con codepage select=852 keyb pl,,C:\WINDOWS\COMMAND\keybrd4.sys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...