quarantino Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 (edytowane) witam mam atmana 305 ktorego chce przerobić na niezatapialnego, i tu kilka pytań (mile widzane odpowiedzi posiadaczy :P ) 1. moze atman pracowac z kabelkiem w dół (wtajemniczeni wiedzo o co chodzi) 2. czy wystarczy że uszczelnie i wkręce krućce?? czy trzeba jeszcze tam przy wirniku uszczelnić?? 3. testowałem w wannie pompke ( nie w wodzie w powietrzu z wkreconymi krućcami) i i stwierdziłem ze pompka w pewnych pozycjach nie pompuje wcale :blink: najbardziej mnie interesuje czy atman moze pracować z kabelkiem do dołu ;) (tak mi będzie najwygodniej i nie będe musiał stosować przy pompce kolanek :) ) Pozdrawiam Edytowane 29 Czerwca 2005 przez quarantino Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 bylo jush wiele razy wystarczy poszukac nawet ostatnio bylo ATMAN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...