perkens Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 chciałbym sie pochwalić moją nową stronką http://nadnarwianka.prv.pl oceniajcie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Za dużo reklam :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopinnn Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 ramka w środku przykuła moją uwagę ale niestety w negatyenym tego słowa znaczeniu, ja mając php (tak mi się wydaje że go masz do dyspozycji) bym to wykorzystał bo przewijanie na śrdoku strony w prawo i w lewo jakoś dziwne jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Powiem krótko, acz szczerze - kolorystyka do bani!!! Ramka w środku jest bardzo nieciekawa. Powinieneś ją niezwłocznie zmienić. Reklamy umieść w ciekawszych miejscach - nie bój się używać <center></center> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 popracuj nad nią - bo teraz to jest 0,5/10 graficznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perkens Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 popracuj nad nią - bo teraz to jest 0,5/10 graficznie 1521957[/snapback] kolorystryka jest w barwach klubu, ta ramka na środku to może słaba ale postaram sie poprawić, ktoś mówił o języku php, nie znam go poprostu i dlatego taki wygląd stronki ale zamierzam kupić książke o php i html :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zmień sobie kolory w tytułach, bo ciężko się czyta jasną zieleń na żółtym. Ramkę możesz przeformatować, żeby się mieściła w stronie, bez scrollbarów. Możesz ją też powiększyć- skoro całe menu jest większe od niej w tej chwili, to może być spokojnie jeszcze 200 px wyższa. No i w końcu php. Po co Ci książka? -> php.net.pl czy pl.php.net (zawsze mi się myli). :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perkens Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 gdzie jest jasno zielone na żółtym?? jak jest to napiszcie bo musi być czarne, dzięki za porady, zmienie tą ramkę :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zaznaczyłem na obrazku. P.S. Jak to zrobiłeś, że w ie mi się nie chce otworzyć, tylko w FF? (chociaż może to wina mojej siatki ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopinnn Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Co do php to ja umiem tylko jedna funkcje include i na razie więcej mi nie potrzeba :D na moje potrzeby wystarcza tutaj coś o niej masz (więcej na google) http://php.webhelp.pl/index.php?id=64&roz=php&ac=read a tak wogólne jescze jedno pytanie jak ty zrobiłeś że a pajczku 5-ce masz kod pisany dużymi litrami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...