perkens Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 witam, mam własną stronke http://nadnarwianka.prv.pl mam taki problem z total commanderem, kilka plików nie chce mi sie przesłać i cały czas się zacinają przy 68%, dlaczego? jak wcześniej mogłem te pliki przesyłać, mam shareware wersje commandera i może dlatego a jak ktoś wie jak go zarejetsrować niech też pisze, pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IdentifY Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Spróbuj w trybie pasywnym czy będzie to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perkens Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Spróbuj w trybie pasywnym czy będzie to samo. 1521662[/snapback] a jak zrobić ten tryb pasywny? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 a jak zrobić ten tryb pasywny? :unsure:Wejdź do edycji połączenia i zaptaszkuj Użyj trybu pasywnego do transferu (jak w przeglądarce www). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...