kingcin Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 (edytowane) Otóż mam następujący problem: Speertouch 330 podłączony do komputera z win xp (serwera) utworzone jest na nim połączenie dail-up z neo do tego jest jeszcze autoconnect i dzielone zwyczajnie przez udostępnianie połączenia dalej połączone jest to kablem sieciowym do AP z W-LAN’em i LAN’em a do tego AP poprzez W-LAN połączony jest mój komputerek. Chodzi mi o przekierowanie kilku portów na mój komputer (dokładnie TCP i UDP 4662-4672; TCP 6881-6889; TCP i UDP 411-412; TCP 6699 i UDP 6257) Bardzo prosił bym o jakieś wzkazówki Edytowane 14 Sierpnia 2005 przez kingcin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kingcin Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 pozwolę sobie na jeden post pod drugim, gdyż nie uzyskałem odp na moje pytanie. narazie używam AnalogX PortMapper ale przy testach portów np. azureus pisze o błędzie NAT, ale działa. alew E-mule cały czas ma low-id Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 czyli masz źle przekierowane porty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kingcin Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 no właśnie nie wiem dlaczego bo ustawiłem se ręcznie na moim kompiku ip i na nie tym programie przekierowałem, windowsowe niby-faierwalle wyłączyłem na obu więc nie wiem co to może byc może jais inny program tylko jaki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kingcin Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 to poproszę o pomoc po raz kolejny :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...