Songoku Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 to by było cudowne ja by 3dfx wróciło sam miałem v5 i była to zzajebicho karta wszystkie gry ówczestne wymiatało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Hmm, Krol moze i umarl... ale jego duch powraca w GeForceFX ktory jest synteza pomyslow nShitii i projektu 3dfx Mojo. Ciekawe jaki bedzie tego efekt... A czesc inzynierow z 3dfx zrzeszyla sie pod szyldem 3DPower i miala swoje uklady robic na bazie projektow 3dfx... ale cos im nie wychodzi, jak narazie ciagnie ich do nShitii... Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 pewnie im wiecej placa i tyle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Pewnie ze tak !! Sam w drugim Atlonie mam V3 2000 :) Ach .....pamietam jak zapodalem na V1 Kłeja i zamiast grac stalem przy scianie i podniecalem sie ze nie ma pikseli ..Albo Turok ....ech .....stare dobre czasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 A tak a propos Voodoo1 i GLQuake... pamiętacie jaki był zajebisty efekt (na tamte czasy ofkorz) lustrzanego odbicia w szybie? Wpisywało się w konsoli r_mirroralpha 0,3 i było! Co mne zastanawia do dziś to to że ten trick działał tylko na V1. Na Voodoo 2 i 3 tego nie było, nie wspominającc już o innych kartach. A może znacie jakiś sposób na uaktywnienie "lustra" w Quiake1 np. na TNT2, GF2 itp. ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...