Skocz do zawartości
Michael_LbN

Outlook Express 6

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, od jakiegos czasu mam denerwujacy "problem". Mianowicie podczas zwyklej pracy kompa co jakis czas wlacza mi sie okienko logowania tozsamosci Outlook Express i nie wiem co jest grane, bo ani nie klikam w ikonke, ani nie uzywam zadnego skrotu klawiszowego, a to swinstwo sie uruchamia. Denerwuje mnie to, szczegolnie jak podczas grania wybija mnie do pulpitu....Pomozcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sprecyzuj, czy masz wtedy w ogóle odpalonego outlooka, bo jeśli tak, to w ustawieniach logowania masz wpis, co ile czasu ma sprawdzać, czy jest nowa poczta. I wtedy zawsze, (oczywiście przy włączonym outlooku) wyskakuje okienko logowania. Rozwiązania są dwa:

1) nie uruchamiać outlooka

2) zalogować się do poczty

pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wtedy nie mam wlaczonego outlooka. Okienko logowania samo wyskakuje...Dlatego mnie to dziwi. Czy to mozliwe ze po tym jak mialem kopie ewaluacyjna Windows Xp pro sp1 (wersja 14 dniowa) i zainstalowalem na niej zwyklego Windows Xp pro wersja 2002 to cos sie tam skopalo?? Bo wczesniej tego nie bylo ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie masz ustawione automatyczne sprawdzanie poczty co ileś tam czasu a nie zaznaczyłeś Zapamiętaj hasło w ustawieniach konta. A jak normalnie sprawdzasz poczte (wchodząc wcześniej do OE) to musisz wpisywać hasło?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi