Michael_LbN Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Witam, od jakiegos czasu mam denerwujacy "problem". Mianowicie podczas zwyklej pracy kompa co jakis czas wlacza mi sie okienko logowania tozsamosci Outlook Express i nie wiem co jest grane, bo ani nie klikam w ikonke, ani nie uzywam zadnego skrotu klawiszowego, a to swinstwo sie uruchamia. Denerwuje mnie to, szczegolnie jak podczas grania wybija mnie do pulpitu....Pomozcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doodek66 Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 sprecyzuj, czy masz wtedy w ogóle odpalonego outlooka, bo jeśli tak, to w ustawieniach logowania masz wpis, co ile czasu ma sprawdzać, czy jest nowa poczta. I wtedy zawsze, (oczywiście przy włączonym outlooku) wyskakuje okienko logowania. Rozwiązania są dwa: 1) nie uruchamiać outlooka 2) zalogować się do poczty pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alcapone Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 odinstaluj Outlooka :) a jesli chcesz sprawdzac poczte to zainstaluj Thunderbirda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael_LbN Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Ja wtedy nie mam wlaczonego outlooka. Okienko logowania samo wyskakuje...Dlatego mnie to dziwi. Czy to mozliwe ze po tym jak mialem kopie ewaluacyjna Windows Xp pro sp1 (wersja 14 dniowa) i zainstalowalem na niej zwyklego Windows Xp pro wersja 2002 to cos sie tam skopalo?? Bo wczesniej tego nie bylo ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael_LbN Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Wiecie, to okienko co sie pokazuje to pasku startowym ma iknoke nie outlook express'a ale ikonke przypominajaca logo firmy nvidia, wiec znowu mam zamotke, bo nie mam pojecia co to moze byc .... moze ktos ma pomysl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Pewnie masz ustawione automatyczne sprawdzanie poczty co ileś tam czasu a nie zaznaczyłeś Zapamiętaj hasło w ustawieniach konta. A jak normalnie sprawdzasz poczte (wchodząc wcześniej do OE) to musisz wpisywać hasło? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...