Interloper Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 A więc muszę się zdecydowac na nową grafę jako że miałem już Radka 8500, 8500LE prosze mi takowych nie proponować :) tylko skupić się na modelach Geforce 4TI na pamiątkach BGA. Jak narazie rozważam takie możliwości: Leadtek Winfast Ti4400 - 990zł lub Asus Ti4400 - 1150zł lub Asus Ti4200 Super fast (275@600) no i trza coś wybrać waham się pomiędzy Winfastem a Asusem nie wiem czy asus jest wart tych 150zł więcej może ktos ma jakieś inne propozycje? A i jeżeli ktoś jest użytkownikiem którejś z tych kart bardzo prosze o opinię. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Sh4bel=- Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Moim zdaniem tylko Leadtek.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biker Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 raczej leadtekraczej leadtek bo msi troche drogie!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Aha i jakby ktos widział gdzies taniej te karty to będę wdzięczny :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Ja mam to co w podpisie, szczerze mogę ci go polecić. testowałem go na standardowym chłodzeniu (jeden duży miedziany radiator na rdzeniu i pamięciach z cienkim wiatraczkiem, a z drugiej strony miedziana płytka) i poszedł na 320/690 tylko temp na core była bliska 70C a na pamięciach(3,6ns) 50C. jakiego nyście polecily coolera( przymierzam się do tego http://www.pccooler.com.pl/sklepmain.php?s...up=0&lev=5)-ten pierwszy od góry za 77zł) + do tego miedziane radiatorki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Fajny ale trochę drogi w każdym razie napewno lepszy od geforce 4 Boostera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Cooler powinien być dobry, ale poszukałbym recenzji. Proponuyje Leadteka. Jego produkty nie odstają od czołówki, a w tym przypadku jest tańszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 No cóż to w takim razie zdecyduję się na Leadteka najwyżej wywalę ten cooler i założę coś normalniejszego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...