Skocz do zawartości
merdok87

Gf 6600gt Problem Z Agp

Rekomendowane odpowiedzi

Mój problem polega na tym, że obojętnie jakim programie(Everest, Riva Tuner) pisze mi, że mam AGP wyłączony a prędkośc pisze, że mam x4!! Tak samo jest z FAST-WRITE i SIDE BAND ADDRESING pisze że jest to wyłączone !! We właściwościach karty graficznej jako Bus pisze PCIx0 :blink: W biosie mam włączone AGPx8 i wszystko powłączane !! Moja płyta to Abit NF7-SL v2.0 !! Dodam jeszcze że przed formatowaniem wszytko było normalnie !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe, mój kolega ma to samo na Fx 5200 Ultimate i właśnie w ten sposób co ty to załapał... Tylko, że kumpel ma płytę gł a Asrocka (nie pamiętam jaki model dokładnie). W jego przypadku pomogło ustawienie domyślnych ustawien biosu, później reset i ustawienie wszystkiego od nowa (chodzi mi o FSB procka i wyłączenie w jego przypadku zint. dźwiękówki) no i następnie format i problem jak rękął odjął. Ewentualnie pozostaje aktualizacja biosu, ale lepiej pokombinować jeszcze. Pozdro, jak ci się uda to naprawić, to opisz jak to zrobiłeś :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Próbowałem dawać domyślnie ustawienia biosu i nic nie pomogło !! Bios już mam najnowszy więc nie ma co aktualizowac !! No a formatowac to mi się nie chce :) To by byl już mój 3 format w tym tygodniu :D Jak ktoś ma jakiś sposób na to, to niech napisze !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi