KORraN Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 (edytowane) Witam! Posiadam LifeBooka Fujitsu-Siemens B2130. Dostałem go z zainstalowanym systemem (Win98), na którym Touch Panel działał bez problemu. Teraz nadszedł czas reinstalki i mimo zainstalowania sterowników, które znalazłem na oficjalnej stronie panel nie działa :(. W Menedżerze Urządzeń figurował jako urządzenie wskazujące PS2. Po ponownym zainstalowaniu driverów zainstalował się pod monitorem. Nadal jednak nie działa :mur: Jest ktoś w stanie mi pomóc? Z góry dziękuję. Edytowane 30 Czerwca 2005 przez KORraN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 moze sprobuj skontaktowac sie z poprzednim wlascicielem/sprzedawcom - procedura instalacji moze byc zdeka niestandardowa. albo wymus instalacje po swojemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KORraN Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Dzięki za podpowiedź. Niestety poprzedni właściciel ma mniej pojęcia ode mnie w tym temacie :sad: , a sprzedawca sie nie zainteresuje sprzętem sprzedanym ileś lat temu, a serwis to wiadomo kasa i to niemała i czekanie bez końca. W tym cały problem. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...