Skocz do zawartości
siwy_bos

Co Do Opiekacza

Rekomendowane odpowiedzi

Salami lub ser żółty+papryka ostra :)

Z tym że ja (bleh!) (miałem pisać że ja robie w opeikaczu a nie tosterze ale w pore zobaczyłem tytuł ;) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Amd_Powered

ja wkladalem do tostow kotlety mielone + pomidor ogorek serek;) mniam mniam

szkoda ze mi wcielo gdzies toster;( chyba sobie pojde kupic:)

Edytowane przez Amd_Powered

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam robie zwykłe tościki, serek, pomidorek, szyneczka i oczywiscie chlebek tostowy, za tydzień właduje sobie jakieś lepsze mięsko by smaczku sobie zrobić lepszego ;] cebulke spróbuje i do na chlebek posmaruje ketchup albo majonez(nie lubie musztardy a ketchup + majonez hmm... nie próbowałem ale nie sądze by pasowało;]) jak to napisał GreeN DG ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Drunk_ZoZol napisał(a):

zwykły chleb? rok temu jak mi sie tostowy skończył to coś takiego sobie zrobiłem, nie bardzo mi smakowało, wole chleb smażony na patelni albo grillu ;]

1614616[/snapback]

E tam zalezy jaki chleb nie wszystkie są dobre to fakt ale ja biore z takiej piekarni gdzie jest miodzio, raz ze tostowym chlebem sie mało najem i strasznie :wink: jest drogi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Drunk_ZoZol napisał(a):

ja testowy kupuje za 2 zł, a chleb też bardzo dobry kupuje tylko że on sie moim zdaniem nie nadaje do tostera :/

1614625[/snapback]

Z piekarni Testowe Team?

Za dużo tostowego, blah - testowego ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Drunk_ZoZol napisał(a):

hie hie, nie, z jakiejś innej, chlebek dobry, ale... trzeba szybko jeść bo zarasta tym samym co szynka z constaru ;]

1618001[/snapback]

True, lubie chlebek z Biedronki tostowy bo jest fajny, ale raz otworzyłem chyba 2 czy 3 dnia i cały był na śmietnik :(

Tak że od teraz wącham/oglądam zanim zapieke ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm:-) przepis na model dubliński: Ser Tesco Value i White sliced breed tesco value, trochę "masła" tesco value :lol: włożyc podpiekać rozsądnie, traktować z szacunkiem :D

i gdyby nie to byśmy z kumplem nie przeżyli pobytu w irlandii ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

- kromka chleba - szynka - ser - kromka chleba - od wewnątrz posmarowana keczupem - od zewnatrz masło i gra gitara ;)

najlepsze "tosty" są z prodiża czy jak to się tam nazywa :D - powaga - kto ma ten wie 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie znacie sie

do tostera : chleb tostowy smarowany masłem po obu stronach + ser -> je sie bez ketchupu :D

do opiekacza : chleb, masło, salami, ananas, ser, oregano -> je sie z ketchupem, najlepiej smakuje do herbaty owocowej :D:D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość swofford

Chleb tostowy a do środka: ser żółty,szynka, i tutaj do wyboru (papryka,pomidor,sałata) i to wszystko tworzy pięknęgo tosta, który wspaniale smakuje :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi