Pabblo Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Witam. Zainstalowałem program Nokia audio Manager z płyty dołączonej do zestawu, wgrałem MP3 do telefonu a gdy chciałem zacząć je odtwarzać to zaczął mi wyskakiwać następujący komunikat... "Brak lub uszkodzenie karty pamięci" oraz: "Uszkodo -ny plik lub karta pam." Pierwszy komunikat pojawia się gdy chcę włączyć odtwarzać MP3, a z drugim to jest tak że mogę się dostać na kartę pamięci przez dzwonek, wybrać melodię. Jednak gdy ktoś dzwoni nie słychać melodii i pojawia się drugi komunikat. Czyszczenie styków nic nie pomogło. Może ktoś już zetknął się z tym problemem??? Proszę o pomoc!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-uze Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 najlepiej sprawdź kartę pamięci w innym urządzeniu pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalen Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 (edytowane) W moim Siemensie SX1 tez tak raz mialem. Wystarczylo wlozyc karte do czytnika w kompie i sformatowac, istnieja rozne programy do tego typu problemu (np "MMC medic"). Nie napisales jaka masz pojemnosc ?? Edytowane 2 Lipca 2005 przez zalen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabblo Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Karta ma 32 MB pojemności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 sformatoj ja w telefonie lub w czytniku kart na fat16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...