rumun_666 Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Mi jeszcze ani raz w to g*wno nie udalo sie zagrac : / Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3rr0r Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 :angry: jeszcze ani razu nie zagralem-nie moge sie polaczyc z zadnym serwerem- TOO MANY USERS! A tak chcialem sobie pograc w cos po sieci ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 khem, ciezko enter przytrzymac 5-10sek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3rr0r Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 No pogralem sobie :P no i coz-ta gra to straszny chaos, wszedzie gdzies ktos biega, zero taktyki :) po okolo minucie znalazlem blok :P i zaczalem wygrywac mieczem-bron palna jakos mi nie pasi :D Powiem tak-do pogrania na 5 min, moze jak ustukam wiekszy level bardziej mi sie spodoba-mam jak na razie chyba 5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 (edytowane) eh kupilem bazooke i chyba lepiej by bylo jakbym drugiego rifle'a kupil :? Edytowane 5 Lipca 2005 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Albo ta gra jest wyjatkowo prosta albo to blad gry bo prawie zawsze w Deathmeachu jestem pierwszy :lol: Ostatnio kolesie wyzwali mnie od Hakera bo ich rowno loilem moim kolesiem na 4 poziomie z 2 podstawowymi karabinami maszynowymi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Albo ta gra jest wyjatkowo prosta albo to blad gry bo prawie zawsze w Deathmeachu jestem pierwszy :lol: Ostatnio kolesie wyzwali mnie od Hakera bo ich rowno loilem moim kolesiem na 4 poziomie z 2 podstawowymi karabinami maszynowymi :lol: Chodzilem z nimi do 15lvl'a... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 7 LVL :D , fajnie się gra ale mam wew IP i nie moge pokoi zakładać , musze się komuś wbijać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLaCK1944 Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 (edytowane) ej robicie klan czy nie?? Ja chce zaraz zalozyc klan ale trzeba 4 osob oprocz tego co zaklada zeby klan powstal, nazywac sie ma DreamTeam :) Tak pozatym biegam z Zaurus A x2 Walcom S5 x2 i Military sword, mam 16 lvl i nie moge wbic na serwy powyzej 10 osob bo mam 999 o_O ;sad: ja dopiero mam 6lvl :? i kilka pytan: te cyfry na niebiesko po zabiciu exp czy cos innego? jak sie nalicza hajs? bo ciagle mi go brak :wink: bieganie po scianach :arrow: nie w gore tylko wzdluz jest w konkretnych miejscach czy wszedzie? bo czasem mi sie uda a jak zaczynam kombinowac to mi nie wychodzi i najwazniejsze :arrow: w co inwestowac hajs??? 1530679[/snapback] 1. Te cyfry na niebiesko to exp ktory dostales za zabicie kolesia 2. Hajs sie nalicza zabijajac, najwiecej idzie jak masz fantastic, headshoot, i excellent czy jak to sie nazywa :) (takie zlote nad glowa :P) 3. Biegac po scianach da sie wszedzie lecz nie zawsze wychodzi :) 4. Ja inwestuje w jednoreczny miecz, rewolewry (40 dmg :blink:) i w uzi, jak narazie inwestycja sie sprawdza bo kolesie czesto padaja od 2 kulek z rewolweru :D Edytowane 5 Lipca 2005 przez BLaCK1944 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 MOze wreszcie ktoś mi wytlumaczy dlaczego u mnie wszyscy maja ping 999 i caly czas wyswietla sie komunikat Agent Error: Agent Not Avalible Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLaCK1944 Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 (edytowane) Jest to wina firewalla, albo masz zablokowany port dla Gunz - 7700 czy 7000 (nie wiem dokladnie) Smieszna sprawa, bo ja mam np. wlaczony firewall w windowsie i sygate personal firewall i gram normalnie. A z tym graniem na serwerach powyzej niz 10 osob to chyba wina neo, bo jak gram na mniejszym to chodzi na 70 kb/s a jak na wiekszych to spada na 20. Jak ktos dal sobie rade z tym problemem niech da znac. Edytowane 6 Lipca 2005 przez BLaCK1944 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 masz firewall? byc moze u ciebie tak laguje i ciebie wszyscy widza z ikona nad postacia :wink: u mnie tylko czasem jest normalnie :? a tak pingi u wszystkich 130-2k ms :mad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Ale wlasnie wylaczam Firewall ... :? Jak wlacze to sie nawet z serwerem nei polaczy ... uzywam Kerio Personal Firewall i Avast! Antivirus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLaCK1944 Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 powylaczaj to wszystko :). Dziala wam gunz? mi sie wlacza autoupdate i wyskakuje error z windowsa Wysylaj/Nie wysylaj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAV Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 (edytowane) Dziala wam gunz? mi sie wlacza autoupdate i wyskakuje error z windowsa Wysylaj/Nie wysylaj U mnie to samo. Na oficjalnym forum Gunz-a napisali ze awaraia ma byc usunieta jutro.pzdr Edytowane 6 Lipca 2005 przez RAV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLaCK1944 Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 a ja sie doczytalem ze to nie awaria tylko robia nowego patcha zeby ludzie nie grali przez gunz.exe bo hackuja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 oj bylbym szczesliwy gdyby sie im to udalo. Najsmieszniejsi sa ci co czituja i mysla, ze tego nie widac. Powalilem goscia 2 razy na glebe, zasadzilem mu 20hit combo, a ten dalej zyje i pisze ze widocznie slabo celuje... O_o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 (edytowane) Jin(gwiazdka) :P ja też mam taką samą sytułacje :/ ale wszyscy się wypierają że nie czitują :/ a może zagramy ??? 2:2 jeszcze się kogoś z forum zaprosi ,najlepiej modera jakiegoś zeby mu ASS skopać :lol: :P Edytowane 6 Lipca 2005 przez kev Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Ja juz przestalem grac ;] mialem 18lvl , za duzo osob ktore wlasnie uzywaja czitow , nie mowiac juz o tych co maja 999ammo czy tez 1hit=1hp , wiem bo sam znalazlem taka stronke , dlatego tez przestaje grac ;] Bo nie mam ochoty przejmowac sie oszustami ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 no w dzisiejszym updacie podobno to naprawili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flatman Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 (edytowane) Mam mały problem z grą...mianowicie Gdy próbuję się zalogować na jakikolwiek serwer, po wpisaniu loginu i hasła oraz wybraniu serwera klikam na Login i....nic się nie dzieje.Nie wyskakuje mi zaden komunikat typu Too many users ani zaden inny...poprostu widac tylko tło i kursor myszy...czy ktos z Was miał podobny problem i go rozwiązał ? __--EDITED--__ Problem rozwiązany. Musiałem zainstalować najnowszy update do gry i wszystko działa. Ps. Czy opłaca się w tej grze kupić Shotguna ? Jak z jego skutecznoscią...bo kupiłbym go ale nie chce wyrzucić "kasy" w błoto... Edytowane 6 Lipca 2005 przez Flatman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 NO TO MAMY PORBLEM wczoraj sciagnąłem patcha i było ok wiadomo ocb... a dzisiaj włączam sobie gunza i sie updatuje a potem jest błąd , skąd mam ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> patcha żeby to ręcznie updatować ???? ten co jest na forum mam już od wczoraj i było ok :/ ocb ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 sciagnac ten plik i podmienic go w katalogu z gra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 wkrętliwa gierka;] wlasnie zaczełem i mam 3lvl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 czy tam sa jakies combosy (miecz) w zaleznosci od tego czy klikne lpm + lewo / lpm + tyl tyl etc?? bo jakos nie zauwazylem a biagac w kolko i naparzac w 1 klawisz.. jakos mi nie pasuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 są Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 dzieki Jin moze jeszcze pogram w to chwile:) tylko ze teraz mam maly problem.. czasami ping skacze do 999 i jest pare sekund zwisu a pozniej wszystko wraca do normy i da sie normalnie grac (na 1,2 i 4 serwie jest tak samo 3 jeszcze nie sprawdzalem) tez tak macie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 ja nie mam takich problemów ... ale to wina połączenia twojego ( nie jestem pewny ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Ehh, ja juz nic nie wiem ... powylaczane antyviry, firewalle, poblokwanych portow nie mam, limitow tez ... A dalej mi napier*ala 999 :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 ale ty masz taki ping ??? czy ktoś kto gra z tobią ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...