Skocz do zawartości
ranger

Gunz The Duel

Rekomendowane odpowiedzi

Czy mi sie wydaje czy ta gra po updacie wyglada lepiej i lepiej dziala??

1536790[/snapback]

masz racje ;]

nie byłem tego pewny ale jeżeli ktoś inny też to zauważył to ok :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam problem z uruchomieniem wersji spatchowanej ( manulanie ) jak i wersji full 20050706 ; za każdym razem gra chce się ponowne updatować ; ale po jakiś 2-3 minutach wyskakuje uptade failed , i przycisk start się nie świeci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem co może Ci pomóc (mi pomogło...wielu osobom także)

Plik Gunz.exe>klikasz prawy przycisk myszy>wybierasz Wyślij do: Pulpit>potem ten skrót bierzesz prawym przyciskiem>Właściwości> i w polu Obiekt Docelowy(nie wiem czy dobrze napisałem...mam Win98 a nie wiem jak z XP) dopisujesz cos takiego>>/internationaledt\......skrót powinien wyglądać tak w Obiekcie docelowym : D:\Gunz\Gunz.exe /internationaledt\(tak wygląda u mnie,u ciebie będzie inna litera dysku itp.) i uruchamiasz gre ze skrotu...powinno pojsc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

CZy ktos wie jak mozna powalac kolesia na ziemie? Jakis koles ciagle mna miotal o ziemie, a kiedy lezal wystrczylo pol magazynka aby mnie odciac od zycia. Ktos wie jak to sie robi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sztyletem...

jak ktos probuje cie powalic to skacz

(w sumie mieczem tez sie da, tylko wtedy masz jeszcze wiecej czasu na kontre i trudniej trafic)

Edytowane przez Jin*

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jin ale jak?:> Zdarza wam sie czasem ze ladujecie w kolsia cala amunicje wyskakuja same Greaty, Good itp a on tylko sie odwraca puszcza serie i koniec?:> Oczywsice chodzi mi o pojedynek na tym samym lvl. Powiedzcie ze to przez ping bo czasem mam ochote pogryzsc kogos/cos :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jin ale jak?:>

ppm

Zdarza wam sie czasem ze ladujecie w kolsia cala amunicje wyskakuja same Greaty, Good itp a on tylko sie odwraca puszcza serie i koniec?:> Oczywsice chodzi mi o pojedynek na tym samym lvl. Powiedzcie ze to przez ping bo czasem mam ochote pogryzsc kogos/cos :wink:

Tak w tej grze wyglada lag :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich. Mam problem z ta gra. Zarejestrowalem sie i juz zrobilem postac, no i wchodze do gry. Z ludzmi przed rozpoczeciem gry moge normalnie rozmawiac, ale jak rozpoczne grac to nad wszystkimi graczami jest taki obrazek, ze oni laguja. A przeciez to jest nie mozliwe zeby w kazej grze wszyscy lagowali. I tam z boku gdzie jak sie cos do kogos napisze to mi sie wyswietla "Agent Error: Agent not available". Moze to jest wina, ze mam LANA? Czekam na pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GUNZ to gra ktora ma smiesznie z laczeniem ;] Pingi ktore widzisz to ping od ciebie do ludzi a nie od ludzi do serwera. Dlatego jesli masz ZDP ( z [gluteus maximus] siec ) to do wszystkich ebdziesz miec laga;] w tym samym czasie inni moga sobie grac normalnie;p

Jest to strasznie glupie bo juz sa ludzie co sami sie laguja zebys ich zabic nie mogl... dziwna ta gra jest ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

masz firewalla włączonego ??

Ja też mam LAN i jakoś mogę grać , raz czy 2 mi sie zdarzyło że wszyscy na raz mieli lag :angry: :angry: :mad: ; a potem z reguły jedna osoba laguje - reszta gra .

Wszystko zależy od łącza i od ustawień lanu , moze to wina portów , gra chodzi domyslnie na porcie 7700 - spytaj sie admina czy nie jest zablokowany i poproś go o odblokowanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja gram od paru dni :P 10lvl. Kasę nabijasz przez "bonusy" (fantastic, excelent, unbelievealbe, headshot) a co do pingu to narzekacie :P ja mam srednio od 1k do 3k w dzień (komp czysty, 0 p2p itd. ) a w nocy ping coś z 300 - 700

Ja też mam LAN i jakoś mogę grać , raz czy 2 mi sie zdarzyło że wszyscy na raz mieli lag mad.gif mad.gif icon_mad.gif ; a potem z reguły jedna osoba laguje - reszta gra .

jeżeli widzisz, że wszyscy mają nad głową laga, tedy ty masz :P musisz rejoina zrobic :)

GL HF :)

Edytowane przez Rekk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi sie gra po 30 minutach znudzila. Na samym poczatku jak zauwazylem ze sobie ludzie biegaja po scianie, robia salta itp, to sobie mysle: ale wypas moze byc. Pogralem, postrzelalem, odinstalowalem.

Edytowane przez Pioorek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w opcjach :blink:

jest takie coś jak invert mouse

i jest takie cos jak guzik OPTIONS

naprawde ;)

mam juz 4 lvl Gun Priestem

fajnie nawet sie gra ale to jest dosyć po[ciach!]a gra

jak jest dużo osób to ja np. z 90 % zycia zabiore dla przeciwnika a ktos wejdzie strzeli jedna serie z UZI i mój kill stał sie jego killem

ale mozna pograc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tja uklonic :P kto ci da czas na ukłonienie sie :D

z przykrością stwierdzam ze granie z tą chołotą na serwerach po dłuższym czasie wkur**a - zabierają moje kille i od noobów wyzywają

najlpeszy nie jestem ale jak ktoś na 2 lvl z podstawowymi ''ciuchami''

mnie zabija podczas gdy ja wpakowałem w niego juz 2 magazynki

albo te headshoty - paranoja - headshot jest wtedy jak gość zdechnie od kulki w łeb, co nie oznacza ze po jednym strzale ginie albo chociaz traci wiecej życia - ktoś stał w miejscu i czatował a ja dla experymentu zaczelem strzelac mu w głowe - prawie cały magazynek i dopiero padł :?

ja mam o wiele trudniej bo mam 2X razor 50 - te pistolety i jestem Gun priestem

prawie każdy lata z pistoletem maszynowym :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tja uklonic :P kto ci da czas na ukłonienie sie :D

kazdy kto nie jest zidiocialym lamusem?

z przykrością stwierdzam ze granie z tą chołotą na serwerach po dłuższym czasie wkur**a - zabierają moje kille i od noobów wyzywają

najsmieszniejsze jest jak kladziesz jakiegos noobka sztyletem i dobijasz, a on cie wyzywa od noobow ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba w tą gre gra duzo brazyliczyków (jak w kazde mmo zreszta) i żołtków

nie można ich zrozumieć jak cos gadają, jak po angielsku to tak przekrecają ze nic nie można zrozumiec a i to żadkość zeby który umiał :?

wiesz Jin* nikt sie nie kłania na serwerach gdzie jest kazdy na każdego - to tak jak deatchmatch w q3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to jasne, ze mialem na mysli 1v1, albo BOW rules... jezeli sa bow rulesy. to nawet jak jest FFA to powinni sie klaniac i nie wtracac w walki, ale 90% ludzi nie ma pojecia o co w ogole chodzi... ja raz z jednym kolesiem mialem sie juz czaskac, ladnie sie uklonilem ;) a tu drugi mi po plerach mieczem, paranoja. Teraz Military sword sobie kupilem, ale musze do 10 lvl poczekac zeby go uzyc... pozdor.

EDIT: Juz jest 20 lvl i plaszczyk ;)

Edytowane przez Pioorek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi