Orgiusz Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 :lol: dlatego jak mnie meczy wysoki ping sam zakladam gre :lol: a co najciekawsze sam mam wtedy pingi 1,2k :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Ja mam ping 0 reszta 999 ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Czy mi sie wydaje czy ta gra po updacie wyglada lepiej i lepiej dziala?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__boom__ Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 a neo 128 uciagnie te gre? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Oczywiscie bo ja to mam. Pingi w granicy 100-200 w pokoju z mala liczba graczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Czy mi sie wydaje czy ta gra po updacie wyglada lepiej i lepiej dziala?? 1536790[/snapback] masz racje ;] nie byłem tego pewny ale jeżeli ktoś inny też to zauważył to ok :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 mam problem z uruchomieniem wersji spatchowanej ( manulanie ) jak i wersji full 20050706 ; za każdym razem gra chce się ponowne updatować ; ale po jakiś 2-3 minutach wyskakuje uptade failed , i przycisk start się nie świeci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...dpost&p=1535004 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 niestety dalej nie chce działać , już nie wiem co jest - reisnalowałem ge z 10 razy i dlaej to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flatman Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Wiem co może Ci pomóc (mi pomogło...wielu osobom także) Plik Gunz.exe>klikasz prawy przycisk myszy>wybierasz Wyślij do: Pulpit>potem ten skrót bierzesz prawym przyciskiem>Właściwości> i w polu Obiekt Docelowy(nie wiem czy dobrze napisałem...mam Win98 a nie wiem jak z XP) dopisujesz cos takiego>>/internationaledt\......skrót powinien wyglądać tak w Obiekcie docelowym : D:\Gunz\Gunz.exe /internationaledt\(tak wygląda u mnie,u ciebie będzie inna litera dysku itp.) i uruchamiasz gre ze skrotu...powinno pojsc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 CZy ktos wie jak mozna powalac kolesia na ziemie? Jakis koles ciagle mna miotal o ziemie, a kiedy lezal wystrczylo pol magazynka aby mnie odciac od zycia. Ktos wie jak to sie robi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 (edytowane) sztyletem... jak ktos probuje cie powalic to skacz (w sumie mieczem tez sie da, tylko wtedy masz jeszcze wiecej czasu na kontre i trudniej trafic) Edytowane 16 Lipca 2005 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Jin ale jak?:> Zdarza wam sie czasem ze ladujecie w kolsia cala amunicje wyskakuja same Greaty, Good itp a on tylko sie odwraca puszcza serie i koniec?:> Oczywsice chodzi mi o pojedynek na tym samym lvl. Powiedzcie ze to przez ping bo czasem mam ochote pogryzsc kogos/cos :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Jin ale jak?:>ppm Zdarza wam sie czasem ze ladujecie w kolsia cala amunicje wyskakuja same Greaty, Good itp a on tylko sie odwraca puszcza serie i koniec?:> Oczywsice chodzi mi o pojedynek na tym samym lvl. Powiedzcie ze to przez ping bo czasem mam ochote pogryzsc kogos/cos :wink:Tak w tej grze wyglada lag :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Rozumiem Jin :D Powstal juz jakis klan? Jakby co to jestem chetny i dysponuje gotowka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Ja niby jestem cl'em ale od ponad tygodnia nie wlaczalem Gunz'a [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
in5ane Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Witam wszystkich. Mam problem z ta gra. Zarejestrowalem sie i juz zrobilem postac, no i wchodze do gry. Z ludzmi przed rozpoczeciem gry moge normalnie rozmawiac, ale jak rozpoczne grac to nad wszystkimi graczami jest taki obrazek, ze oni laguja. A przeciez to jest nie mozliwe zeby w kazej grze wszyscy lagowali. I tam z boku gdzie jak sie cos do kogos napisze to mi sie wyswietla "Agent Error: Agent not available". Moze to jest wina, ze mam LANA? Czekam na pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sou Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 GUNZ to gra ktora ma smiesznie z laczeniem ;] Pingi ktore widzisz to ping od ciebie do ludzi a nie od ludzi do serwera. Dlatego jesli masz ZDP ( z [gluteus maximus] siec ) to do wszystkich ebdziesz miec laga;] w tym samym czasie inni moga sobie grac normalnie;p Jest to strasznie glupie bo juz sa ludzie co sami sie laguja zebys ich zabic nie mogl... dziwna ta gra jest ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
in5ane Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 no dobra, dobra. ale ja nie bede mogl w to normalnie grac dopoki mam LAN?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 masz firewalla włączonego ?? Ja też mam LAN i jakoś mogę grać , raz czy 2 mi sie zdarzyło że wszyscy na raz mieli lag :angry: :angry: :mad: ; a potem z reguły jedna osoba laguje - reszta gra . Wszystko zależy od łącza i od ustawień lanu , moze to wina portów , gra chodzi domyslnie na porcie 7700 - spytaj sie admina czy nie jest zablokowany i poproś go o odblokowanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekk Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 (edytowane) Ja gram od paru dni :P 10lvl. Kasę nabijasz przez "bonusy" (fantastic, excelent, unbelievealbe, headshot) a co do pingu to narzekacie :P ja mam srednio od 1k do 3k w dzień (komp czysty, 0 p2p itd. ) a w nocy ping coś z 300 - 700 Ja też mam LAN i jakoś mogę grać , raz czy 2 mi sie zdarzyło że wszyscy na raz mieli lag mad.gif mad.gif icon_mad.gif ; a potem z reguły jedna osoba laguje - reszta gra .jeżeli widzisz, że wszyscy mają nad głową laga, tedy ty masz :P musisz rejoina zrobic :) GL HF :) Edytowane 27 Lipca 2005 przez Rekk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 (edytowane) Mi sie gra po 30 minutach znudzila. Na samym poczatku jak zauwazylem ze sobie ludzie biegaja po scianie, robia salta itp, to sobie mysle: ale wypas moze byc. Pogralem, postrzelalem, odinstalowalem. Edytowane 27 Lipca 2005 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 krótka piłka , jak w tej grze odwrócić oś myszy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 w opcjach :blink: jest takie coś jak invert mouse i jest takie cos jak guzik OPTIONS naprawde ;) mam juz 4 lvl Gun Priestem fajnie nawet sie gra ale to jest dosyć po[ciach!]a gra jak jest dużo osób to ja np. z 90 % zycia zabiore dla przeciwnika a ktos wejdzie strzeli jedna serie z UZI i mój kill stał sie jego killem ale mozna pograc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Pogralem dluzej i stwierdzam ze gra niczego sobie... szczegolnie walki na miecze sa super. Mozna sie uklonic przed walka itp. Wypas :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 tja uklonic :P kto ci da czas na ukłonienie sie :D z przykrością stwierdzam ze granie z tą chołotą na serwerach po dłuższym czasie wkur**a - zabierają moje kille i od noobów wyzywają najlpeszy nie jestem ale jak ktoś na 2 lvl z podstawowymi ''ciuchami'' mnie zabija podczas gdy ja wpakowałem w niego juz 2 magazynki albo te headshoty - paranoja - headshot jest wtedy jak gość zdechnie od kulki w łeb, co nie oznacza ze po jednym strzale ginie albo chociaz traci wiecej życia - ktoś stał w miejscu i czatował a ja dla experymentu zaczelem strzelac mu w głowe - prawie cały magazynek i dopiero padł :? ja mam o wiele trudniej bo mam 2X razor 50 - te pistolety i jestem Gun priestem prawie każdy lata z pistoletem maszynowym :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 tja uklonic :P kto ci da czas na ukłonienie sie :Dkazdy kto nie jest zidiocialym lamusem? z przykrością stwierdzam ze granie z tą chołotą na serwerach po dłuższym czasie wkur**a - zabierają moje kille i od noobów wyzywająnajsmieszniejsze jest jak kladziesz jakiegos noobka sztyletem i dobijasz, a on cie wyzywa od noobow ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 chyba w tą gre gra duzo brazyliczyków (jak w kazde mmo zreszta) i żołtków nie można ich zrozumieć jak cos gadają, jak po angielsku to tak przekrecają ze nic nie można zrozumiec a i to żadkość zeby który umiał :? wiesz Jin* nikt sie nie kłania na serwerach gdzie jest kazdy na każdego - to tak jak deatchmatch w q3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 przeciez logiczne, ze na deatmatchu nikt sie nie bedzie klanial, od tego sa gry '1v1, swords only BOW!' [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 (edytowane) No to jasne, ze mialem na mysli 1v1, albo BOW rules... jezeli sa bow rulesy. to nawet jak jest FFA to powinni sie klaniac i nie wtracac w walki, ale 90% ludzi nie ma pojecia o co w ogole chodzi... ja raz z jednym kolesiem mialem sie juz czaskac, ladnie sie uklonilem ;) a tu drugi mi po plerach mieczem, paranoja. Teraz Military sword sobie kupilem, ale musze do 10 lvl poczekac zeby go uzyc... pozdor. EDIT: Juz jest 20 lvl i plaszczyk ;) Edytowane 6 Sierpnia 2005 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...