dzik86 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 zainstalowale i zagralem , mu przypomina mi tylko z tego ze sie loguje :) na jakich servach mozna was spotkac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spec {pl} Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Cze wam!!! Gram w gunza zaledwie od przedwczoraj godzinke i mam 5lvl. Wczoraj chciałem włączyć gierke już po wpisaniu ID i hasła to zaczołem wybierać serwery jednak przy każdym serwerze pisało checking co oznacza że serwery były wstrzymane. Na wieczór myślełem że już coś sie zmieniło i nic. Dzisiejszego dnia gdy chciałem pograć okazało sie że jak wszystko wpisałem nie ma żadnego serwera co mam zrobić?? Odpowiedzi piszcie tutaj albo na email:spec_1992@wp.pl , z góry thx!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spec {pl} Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Ej ludzie chodzi gunz wystarczy ściągnąć nowego patcha zainstalować oraz otpalić gre i poczekać aż zainstaluje sie update!!! :D :lol: :rolleyes: B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamiPop Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Ja już dawno grałem w gunza ale teraz nie wiem czemu nie może mi sie zaktualizować... jest ciągle torrenting files i tak przez całą noc i nic pomocy ludzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidson88 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 J.W <_< Właczam gre cały czas jest 0% sciagania uaktualnien i nie moge nacisnac "START GAME" HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamiPop Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 no davidson u mnie jest tak samo zapomniałem o tym powiedziedz ściągałem łatki itp. i nic ciągle torrenting files i nic a start game na szaro sie świeci ... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzebool Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Witam! Ściągnąłem GunZ z oficjalnej strony i zarejestrowałem się. Potem zainstalowałem to co się ściągnęło i urochimiłem Launchera. Czekam już 5 godzin i nic się nie ściąga tylko pisze Torenting Files....czy Wam też tak długo się robiło? Mam neostradę 128 i wsztstko zawsze chodziło i tylko to nie...kurcze pomocy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Na stronie macie instalke inna ktora wam akutalizuje wersje - sprawdzie to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamiPop Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 fajnie powiedziec tylko gdzie ściągałem wszystko co jest na głównej stronce w dziale downloads to ściągłem prucz tego z fileplanet i nic fajnie by było jak byś podał link... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Nie odpale ci tamtej stony bo limit na neo mi sie skonczyl i bym z pol godziny ja ladowal... masz tam manual updatera czy jakos tak [poszukaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidson88 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 niestety aktualizacja nic nie pomogła :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost_xXx Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Witam mam taki problem: jak wchodze do gry to wogule nie widze swojej postaci tylko jej bron i takie zamazane slady poniej grac sie tak wogule nie da wie ktos moze o co z tym chodzi :/ a tak wogule to sprubujcie sciagnac Gunza z tad ftp://pub:open@anti-intelligence.com/GunZ.rar moze pomoze ja stad sciagnelem i wszystko bylo git ( tez mialem ten problem z 0% ale sciagnelem z tamtad co podalem i jak juz mowilem bylo git :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamiPop Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 u mnie z tej stronki ciagle jest 0% i nic stoi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naruto_pl Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 (edytowane) Hey.wiecie coś na temat head ?? http://img27.imageshack.us/img27/6306/armorslots2ga.jpg Edytowane 30 Stycznia 2006 przez Naruto_pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 lol. Ciekawy ten screen ;;;;;;; tzn mamy ci wytlumaczyc co to jest glowa czyjak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 hehe[; pewnie chodzi mu o to co można zrobić głowie/z głową xD na głowe podobno można kapelusz zakupić ale nie zauważyłem nigdy kapelusza w tej grze xD... a głowa głównie służy do headshotów ;) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naruto_pl Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Gdzie można kupić i kiedy bo ja niemogę kupić mam 12 lvl.Co zrobić żebym mógł kupić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 zna ktos moze dzialajacego linka do gry ? bo z tych podanych niemoge sciagnac :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SidiouS Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Siemka mam taki mały problem: Gdy gram w gunza z 3 osobami ( gra ustawiona na 4 graczy ) to wszytsko jest spoko dobrze chodzi lagu żadnego nie ma ale jak wchodze do gry gdzie są już conajmniej 4 osoby, czyli graczy bedzie 5 lub więcej to mam kosmiczne lagi :? ping skacze do 800 i nie idzie grać :? pomożecie mi coś z tym zrobić ?? mam łacze DSL 4 MB rozdzielone na sieć ale nie mam żadnych ograniczeń ... porty mam dostępne co zrobić :?: pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Nakrycia głowy dostępne są tylko w wersji koreańskiej i są płatne z tego co kojarzę. A co do problemów z uruchomieniem: ściągnijcie najnowsą instalkę ze strony, potem zainstalujcie i odpalcie. Pokaże się okienko Launchera z "torrenting files". W tym momencie w katalogu gdzie zainstalowaliście grę pojawia się plik-link torrent który możecie wrzucić sobie np. do azureusa. Jak zamkniecie okienko Launchera gry to zniknie, więc odpalacie link innym klientem bt a dopiero potem zamykacie GunZLaunchera. Cała filozofia B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidson88 Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Pandi DZIĘKI!!! Nareszcie ktos mnie oswiecił:) ...wkoncu mi sie sciągają pliki....jeszcze raz dzięx! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yemet Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Ściągałem nową wersje Gunz http://www.gunzonline.com/downloads/GunzIn...al_20060125.exe zainstalowałem odpalam i wyskakuje mi komunikat żebym wszedł na strone www.netmarble.jp zalogować się mogę ale grać nie, ktoś może mi pomóc proszę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel-w Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 (edytowane) czytalem wasze posty ale nie moge sobie nadal poradzic z uruchomieniem Gunz'a. Kiedy go wlaczam to pisze mi tylko ze laczy sie z serverem i w tym momencie tak jakby sie zawiesza, ale po dluzszej chwili pojawia sie plansza taka jak zawsze podczas uruchomienia tylko ze nie mozna kliknac w Start. Jesli bylby ktos na tyle mily i wytlumaczyl mi to na gg 5419977 to bede neizmiernie wdzieczny. Dziekuje za wyrozumialosc i pozdrawiam. :mur: Edytowane 4 Lutego 2006 przez pawel-w Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SniperGunZ Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Hej. Wczoraj tę gierke zassałęm ( o 19:00 zaczołem, o 22 skonczylo) i pograłem 30 min i poszlem se pospać (męczący dzień miałem) Dziś se chciałem pograć a tu lipa. Znalezli poważny błedzik i poradzą sobie z nim za kilka dni :cry: Troche mnie to rozwaliło... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidson88 Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Mamy chyba podobny problem...tyle ze u mnie jak tylko klikne na ikone i w oknie ze "START GAME" wyskakuje mi komunikat zebym sprawdził polaczenie internetowe (które ofkors działa) ... arrr mam nadzieje ze to naprawia do weekendu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SniperGunZ Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 (edytowane) no ja tak samo mialem... teraz na tym oknie jest napiszane ze serwerek jest niedostępny lub nieczynny. :mur: Ja nawet 1 lvl nie przekroczyłem :mur: Edytowane 8 Lutego 2006 przez SniperGunZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 chcialem sciagnac gunza z oficjalnej strony (wersja 20060206) jednak sciaga mi sie loader (500kb) i po wlaczeniu nic sie niedzieje =/ zna ktos moze linka do pelnej instalki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCapone Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 ja mam dziwny problem. wchodze do dry, gram sobie z 5min i wywala mnie do wyboru servow i nie moge sie polaczyc. net sie nie rozlacza napewno bo sprawdzalem. jak wyjde z gry i odpale ja na nowo to dziala ale po 5min mnie wywwala. mail juz ktos cos takiego ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mck4 Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 witam ja mam zupelnie innego rodzaju problem mianowicie: zassalem giere zpaczowalem ztorrentowalem właczylem laduje sie cos tam potem costam a podczas loadingu inrerface'u cały komp sie zawiesza [ myszka sie rusza] ale nic nie moge zrobic nawet ctrl+alt+ del nie pomaga pomózcie na mejla mck44@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamski8 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Gierka dziala super stabilnie i wszystko jest ogolnie dobrze na serwerach ijji.com Link do tej strony: http://gunz.ijji.com -zycze milej zabawy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...