Skocz do zawartości
ranger

Gunz The Duel

Rekomendowane odpowiedzi

Cze wam!!! Gram w gunza zaledwie od przedwczoraj godzinke i mam 5lvl. Wczoraj chciałem włączyć gierke już po wpisaniu ID i hasła to zaczołem wybierać serwery jednak przy każdym serwerze pisało checking co oznacza że serwery były wstrzymane. Na wieczór myślełem że już coś sie zmieniło i nic. Dzisiejszego dnia gdy chciałem pograć okazało sie że jak wszystko wpisałem nie ma żadnego serwera co mam zrobić?? Odpowiedzi piszcie tutaj albo na email:spec_1992@wp.pl , z góry thx!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam! Ściągnąłem GunZ z oficjalnej strony i zarejestrowałem się. Potem zainstalowałem to co się ściągnęło i urochimiłem Launchera. Czekam już 5 godzin i nic się nie ściąga tylko pisze Torenting Files....czy Wam też tak długo się robiło? Mam neostradę 128 i wsztstko zawsze chodziło i tylko to nie...kurcze pomocy!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam mam taki problem: jak wchodze do gry to wogule nie widze swojej postaci tylko jej bron i takie zamazane slady poniej grac sie tak wogule nie da wie ktos moze o co z tym chodzi :/ a tak wogule to sprubujcie sciagnac Gunza z tad ftp://pub:open@anti-intelligence.com/GunZ.rar moze pomoze ja stad sciagnelem i wszystko bylo git ( tez mialem ten problem z 0% ale sciagnelem z tamtad co podalem i jak juz mowilem bylo git :) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemka mam taki mały problem:

Gdy gram w gunza z 3 osobami ( gra ustawiona na 4 graczy ) to wszytsko jest spoko dobrze chodzi lagu żadnego nie ma ale jak wchodze do gry gdzie są już conajmniej 4 osoby, czyli graczy bedzie 5 lub więcej to mam kosmiczne lagi :? ping skacze do 800 i nie idzie grać :? pomożecie mi coś z tym zrobić ??

mam łacze DSL 4 MB rozdzielone na sieć ale nie mam żadnych ograniczeń ... porty mam dostępne

co zrobić :?: pomocy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nakrycia głowy dostępne są tylko w wersji koreańskiej i są płatne z tego co kojarzę.

A co do problemów z uruchomieniem: ściągnijcie najnowsą instalkę ze strony, potem zainstalujcie i odpalcie. Pokaże się okienko Launchera z "torrenting files". W tym momencie w katalogu gdzie zainstalowaliście grę pojawia się plik-link torrent który możecie wrzucić sobie np. do azureusa. Jak zamkniecie okienko Launchera gry to zniknie, więc odpalacie link innym klientem bt a dopiero potem zamykacie GunZLaunchera. Cała filozofia B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czytalem wasze posty ale nie moge sobie nadal poradzic z uruchomieniem Gunz'a. Kiedy go wlaczam to pisze mi tylko ze laczy sie z serverem i w tym momencie tak jakby sie zawiesza, ale po dluzszej chwili pojawia sie plansza taka jak zawsze podczas uruchomienia tylko ze nie mozna kliknac w Start. Jesli bylby ktos na tyle mily i wytlumaczyl mi to na gg 5419977 to bede neizmiernie wdzieczny.

Dziekuje za wyrozumialosc i pozdrawiam. :mur:

Edytowane przez pawel-w

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej. Wczoraj tę gierke zassałęm ( o 19:00 zaczołem, o 22 skonczylo) i pograłem 30 min i poszlem se pospać (męczący dzień miałem) Dziś se chciałem pograć a tu lipa. Znalezli poważny błedzik i poradzą sobie z nim za kilka dni :cry:

Troche mnie to rozwaliło... :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam dziwny problem. wchodze do dry, gram sobie z 5min i wywala mnie do wyboru servow i nie moge sie polaczyc. net sie nie rozlacza napewno bo sprawdzalem. jak wyjde z gry i odpale ja na nowo to dziala ale po 5min mnie wywwala. mail juz ktos cos takiego ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam

ja mam zupelnie innego rodzaju problem mianowicie:

zassalem giere zpaczowalem ztorrentowalem właczylem laduje sie cos tam potem costam a podczas loadingu inrerface'u cały komp sie zawiesza

[ myszka sie rusza] ale nic nie moge zrobic nawet ctrl+alt+ del nie pomaga

pomózcie

na mejla mck44@o2.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi