Skocz do zawartości
ranger

Gunz The Duel

Rekomendowane odpowiedzi

No pogralem sobie :P no i coz-ta gra to straszny chaos, wszedzie gdzies ktos biega, zero taktyki :) po okolo minucie znalazlem blok :P i zaczalem wygrywac mieczem-bron palna jakos mi nie pasi :D Powiem tak-do pogrania na 5 min, moze jak ustukam wiekszy level bardziej mi sie spodoba-mam jak na razie chyba 5.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Albo ta gra jest wyjatkowo prosta albo to blad gry bo prawie zawsze w Deathmeachu jestem pierwszy :lol:

Ostatnio kolesie wyzwali mnie od Hakera bo ich rowno loilem moim kolesiem na 4 poziomie z 2 podstawowymi karabinami maszynowymi :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Albo ta gra jest wyjatkowo prosta albo to blad gry bo prawie zawsze w Deathmeachu jestem pierwszy  :lol: 

Ostatnio kolesie wyzwali mnie od Hakera bo ich rowno loilem moim kolesiem na 4 poziomie z 2 podstawowymi karabinami maszynowymi  :lol:

Chodzilem z nimi do 15lvl'a...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ej robicie klan czy nie?? Ja chce zaraz zalozyc klan ale trzeba 4 osob oprocz tego co zaklada zeby klan powstal, nazywac sie ma DreamTeam :)

Tak pozatym biegam z Zaurus A x2 Walcom S5 x2 i Military sword, mam 16 lvl i nie moge wbic na serwy powyzej 10 osob bo mam 999 o_O

;sad: ja dopiero mam 6lvl :? i kilka pytan:

te cyfry na niebiesko po zabiciu exp czy cos innego?

jak sie nalicza hajs? bo ciagle mi go brak :wink:

bieganie po scianach :arrow: nie w gore tylko wzdluz jest w konkretnych miejscach czy wszedzie? bo czasem mi sie uda a jak zaczynam kombinowac to mi nie wychodzi

i najwazniejsze :arrow: w co inwestowac hajs???

1530679[/snapback]

1. Te cyfry na niebiesko to exp ktory dostales za zabicie kolesia

2. Hajs sie nalicza zabijajac, najwiecej idzie jak masz fantastic, headshoot, i excellent czy jak to sie nazywa :) (takie zlote nad glowa :P)

3. Biegac po scianach da sie wszedzie lecz nie zawsze wychodzi :)

4. Ja inwestuje w jednoreczny miecz, rewolewry (40 dmg :blink:) i w uzi, jak narazie inwestycja sie sprawdza bo kolesie czesto padaja od 2 kulek z rewolweru :D

Edytowane przez BLaCK1944

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest to wina firewalla, albo masz zablokowany port dla Gunz - 7700 czy 7000 (nie wiem dokladnie)

Smieszna sprawa, bo ja mam np. wlaczony firewall w windowsie i sygate personal firewall i gram normalnie. A z tym graniem na serwerach powyzej niz 10 osob to chyba wina neo, bo jak gram na mniejszym to chodzi na 70 kb/s a jak na wiekszych to spada na 20. Jak ktos dal sobie rade z tym problemem niech da znac.

Edytowane przez BLaCK1944

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziala wam gunz? mi sie wlacza autoupdate i wyskakuje error z windowsa Wysylaj/Nie wysylaj

U mnie to samo. Na oficjalnym forum Gunz-a napisali ze awaraia ma byc usunieta jutro.pzdr

Edytowane przez RAV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj bylbym szczesliwy gdyby sie im to udalo.

Najsmieszniejsi sa ci co czituja i mysla, ze tego nie widac. Powalilem goscia 2 razy na glebe, zasadzilem mu 20hit combo, a ten dalej zyje i pisze ze widocznie slabo celuje... O_o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jin(gwiazdka) :P

ja też mam taką samą sytułacje :/ ale wszyscy się wypierają że nie czitują :/

a może zagramy ??? 2:2 jeszcze się kogoś z forum zaprosi ,najlepiej modera jakiegoś zeby mu ASS skopać :lol: :P

Edytowane przez kev

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja juz przestalem grac ;] mialem 18lvl , za duzo osob ktore wlasnie uzywaja czitow , nie mowiac juz o tych co maja 999ammo czy tez 1hit=1hp , wiem bo sam znalazlem taka stronke , dlatego tez przestaje grac ;] Bo nie mam ochoty przejmowac sie oszustami ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam mały problem z grą...mianowicie

Gdy próbuję się zalogować na jakikolwiek serwer, po wpisaniu loginu i hasła oraz wybraniu serwera klikam na Login i....nic się nie dzieje.Nie wyskakuje mi zaden komunikat typu Too many users ani zaden inny...poprostu widac tylko tło i kursor myszy...czy ktos z Was miał podobny problem i go rozwiązał ?

__--EDITED--__

Problem rozwiązany. Musiałem zainstalować najnowszy update do gry i wszystko działa.

Ps. Czy opłaca się w tej grze kupić Shotguna ? Jak z jego skutecznoscią...bo kupiłbym go ale nie chce wyrzucić "kasy" w błoto...

Edytowane przez Flatman

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NO TO MAMY PORBLEM

wczoraj sciagnąłem patcha i było ok wiadomo ocb...

a dzisiaj włączam sobie gunza i sie updatuje a potem jest błąd , skąd mam ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> patcha żeby to ręcznie updatować ????

ten co jest na forum mam już od wczoraj i było ok :/

ocb ????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzieki Jin moze jeszcze pogram w to chwile:)

tylko ze teraz mam maly problem.. czasami ping skacze do 999 i jest pare sekund zwisu a pozniej wszystko wraca do normy i da sie normalnie grac (na 1,2 i 4 serwie jest tak samo 3 jeszcze nie sprawdzalem) tez tak macie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi