Drunk_ZoZol Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 a jak mam się wbić jak chce pograć? Zainstalowałem, zarejestrowałem się na tej stronie, zalogowałem, wsio ok, odpalam grę, i zamiast się włączyć gra, to odpala mi stronę gunz.ijji.com ... -.- co mam zrobić by pograć, bo się stęskniłem za tą grą ... [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamski8 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 A instalke sciagnales z gunz.ijji.com? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamski8 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 hmm... no to powinno dzialac, mi w kazdym razie dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 jak klikam dwukrotnie na ikonce gunza, to włącza mi się IE i kieruje na stronę zkąd pobrałem grę -.- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamski8 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 No tak to dziala, zeby wlaczyc gre muszisz kliknac ikonke guzna, poczekac az sie wlaczy IE, zalogowac sie na stronce i klinac buttona "Play live". Have fun :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 http://img509.imageshack.us/my.php?image=gunzob9.jpg nie grałem już z 1,5 roku ;D a nadal mi świetnie idzie i jestem od cziterow wyzywany ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamski8 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 W tej grze to normalne... Mnie tez czesto od hackerow wyzywaja... Ale co tam. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...