grzesiu Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 ja własnie szamie schabowego miedzy dwoma kawałkami chleba, :lol: mało skomplikowana i dobra kanapka :D a jakie Wy lubicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Z frytkami roxują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 podstawa to masło (czeladzkie syci) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 podstawa to masło (czeladzkie syci) :lol: 1524159[/snapback] lubie zjesc kawałek chleba z zimnym masłem takim prosto z lodówki :D naprawde ma wtedy zupełnie inny smak taki...smietanowy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Z frytkami roxują. 1524117[/snapback] Frytki s chleba? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 -kromka chleba, -liść sałaty o średnicy 15 cm, -jeden plasterek sera żółtego, -plasterek baleronu, -dwa plasterki jajka, -plasterek pomidora, -dwa plasterki kiszonego ogórka -dużo soli i pieprzu połączyć to w kolejności czytania .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 kromka masło ser żółty szynka (kiełbasa żywiecka) ketchap (duuużo) i jest miodzio !!! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 widzę że praktykujecie nie zdrową żywność :-P frytki z chlebem? ble :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 widzę że praktykujecie nie zdrową żywność :-P frytki z chlebem? ble :wink: 1547708[/snapback] Nie z chlebem tylko z chleba :D ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Heh, widac, ze nie znacie sie na kanapkach ;) Oto przepis na dobrą kanapke: - bułka przekrojona na poł (dobra bułka to połowa sukcesu ;) ) - gruba warstwa masla, ale tylko na jedna cześć bułki - plaster szynki - rzodkiewka, dużo rzodkiewki! - sałata - ogorek - majonez (albo ketchup, ale osobiscie polecam majonez) - pomidor - (opcjonalnie jajko, jak ktos lubi - z tym, ze jajko lubi sie rozwalac, dlatego moze sie okazac konieczne zrezygnowanie z innych skladnikow ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Ja jadam kankapki ztymcojestwlodówceinadajesiędojedzenia. zawsze są zjadliwe. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Chleb najlepiej jeszcze ciepły :P albo chrupiący :P masełko świeże ser zółty sałata pomidorek :] Albo na łatwizne chleb z nutellą i mleko ciepłe :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siuks Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 chleb z nutelląPoczeba tyle energii żeby być dzieckiem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Poczeba=potrzeba ;) Kiedyś nuttela jeszcze była dobra teraz smakuje jak nie wiem co :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Poczeba=potrzeba ;) Kiedyś nuttela jeszcze była dobra teraz smakuje jak nie wiem co :P 1558347[/snapback] ...jak kupa w worku :D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 raczej w słoiczku.... ja tam nie finezuje z kanapkami... chwytam parówe, obejmują ją kromkami i wcinam.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 (edytowane) a ja proponuje chalke z maselkiem smietankowym, dobra na dlugie deszczowe wieczory;) oO grzesiu nie zmierzaj w strone poziomu silenta i kogo tam jeszcze :wink: Edytowane 28 Lipca 2005 przez Flo3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Toosty z serem i szynką ;) i ketchup :] Do tego kawka albo cappucino Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Na kamapce musi być WSZYSTKO , włącznie z majonazem i innymi [ciach!]łami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Jack Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Ja robie taką kanapke: -bułka -ser-masło -ketchup -sól -majonez -musztarda -sałata -parówka -pieprz -żodkiewka -salami -martdela Połączyć wszytko i wychodzi smaczne coś!! :D :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Kanapki kupuję w sklepie na GS, gdzie noże ostrzy Pan Czesio o betonowe schody... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 chalka + nutella ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
totylkojaa Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Ja robie taką kanapke: -bułka -ser-masło -ketchup -sól -majonez -musztarda -sałata -parówka -pieprz -żodkiewka -salami -martdela Połączyć wszytko i wychodzi smaczne coś!! :D :-P tylko ciekawe jak to do buzi zmieścić ... :wink: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Ja robie taką kanapke: -bułka -ser-masło -ketchup -sól -majonez -musztarda -sałata -parówka -pieprz -żodkiewka -salami -martdela Połączyć wszytko i wychodzi smaczne coś!! :D :-P Skladniki do tej kanapkli laczyc w kolejnosci wypisania ? :lol: Prosta i smaczna kanapka -chleb/bulka -maslo -miod Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 raczej w słoiczku.... ja tam nie finezuje z kanapkami... chwytam parówe, obejmują ją kromkami i wcinam.... hot dog? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 chyba cold dog ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Jack Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 tylko ciekawe jak to do buzi zmieścić ... :wink: :D Skladniki do tej kanapkli laczyc w kolejnosci wypisania ? :lol: Prosta i smaczna kanapka -chleb/bulka -maslo -miod do buzi jakoś mieszcze. A co do kolejności to jak kto woli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 + Kromka Chleba + Masełko + Polędwica sopocka [albo inna padlina ;) (2 plasterki, aby kromka była dobrze pokryta)] + Ser żółty (2 plasterki) + Pomidor (2 plasterki) + Ogórek konserwowy (1 mały, pokrojony) + Sól, pieprz Smacznego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 kromka masło ser żółty szynka (kiełbasa żywiecka) ketchap (duuużo) i jest miodzio !!! :P Dziś tak jadłem :) Popieram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 ja na kanapke nie lubie, bo czasem niewygodnie :] wole inne pozycje ;]]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...