Gość Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Moj kolega posiada karte asus gf3 z 64 mb. Ma problem bo jak zainstaluje drivery od nvidi to mu windows ( XP prof) albo sie wiesza i wylancza monitor (tzn pomaranczowe swiatelko sie zapala tam gdzie powinno byc zielone a monitor gasnie ) albo po prostu wylancza monitor . reszta chodzi normalnie. Jak gf3 chodzi na sterownikach Windowsowskich to wszystko gra ( no gry nie chodza :? ). Co o tym myslicie???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 To faktycznie dziwna sprawa, niech sprubuje ściągnąć sterowniki od producenta grafy.No chyba że ma no name.....ale kiedyś też miałem gf1 no name i chulał na syterach od Elsy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 No chyba że ma no name kolega mówił że ta karta jest od asusa :D sprubuj ze sterami od asusa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...