majqel Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Czy są już dostępne jakieś programy do sprawdzania jakości płyty na której się chce coś nagrać przed wypaleniem na niej danych? W szczególności zależałoby mi na sprawdzaniu płytek DVD, bo czasem warto wiedzieć czy nagrywać płytę z max prędkością czy ustawić mniejszą? Jeżeli możecie to napiszcie jaki program polecacie do sprawdzania płytek po wypaleniu. Czy Nero CD-DVD Speed jest wystarczająco dobry do ustalania błędnych sektorów czy znacie lepszy? Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 troche nie rozumiem Twojego pytania.. maszp lytke.. na niej masz napsiana max predkosc... ustawiasz i nagrywasz... plytki z ktorymi mialem problemy zapisujesz na mniejszej predkosci... i na co Ci tu program?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Ja właśnie z nigo korzystam - Nero CD-DVD Speed. Na razie nie narzekam, ale do samego nagrywania polecam jednak inny program niż nero (chodzi mi o nagrywanie DVD). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...