copycd Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Witam, jestem zadowolonym posiadaczem tej plyty razem z proc D950 oraz WC mam maly problem poniewaz nie wiem z jakiego powodu, maksymalne napiecie jakie moge ustawic w biosie to 1.7 ??? Jak moge to zmienic, dlaczego tak jest ? Niedawno aktualizowalem bios ( ok 2m temu ) aha jest tak chyba od samego poczatku Prosze o pomoc. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Witam, jestem zadowolonym posiadaczem tej plyty razem z proc D950 oraz WC mam maly problem poniewaz nie wiem z jakiego powodu, maksymalne napiecie jakie moge ustawic w biosie to 1.7 ??? Jak moge to zmienic, dlaczego tak jest ? Niedawno aktualizowalem bios ( ok 2m temu ) aha jest tak chyba od samego poczatku Prosze o pomoc. Pozdrawiam. bo ta plyta daje mozliwosc max ustawienia vcore o 0,1V wiecej niz ustawienia defaultowe, zamaluj mosyki L7 i bedziesz mial 1,85V :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 albo vmoda płyty :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...