Aquarium Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 nie potrzeba. U nas jest na osobę prywatną - przechodziliśmy z SDI, jak duuuuużo ludzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Poprostu musisz zrozumiec ze nie wszyscy sciagaja co popadnie z internetu. Niektorym potrzebne jest cos raz na jakis czas, ale za to bardzo nagle. 1547948[/snapback] mowie poprostu ze z punktu widzenia oplat za transfer to jest to (640) najwydajniejsza usluga na rynku. tymczasem jak ktos potrzebuje lacza na tzw krotkie sesje to i 1Mbps bdzie malo - zawsze mozna sie spierac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzych_krak Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 (edytowane) mowie poprostu ze z punktu widzenia oplat za transfer to jest to (640) najwydajniejsza usluga na rynku. tymczasem jak ktos potrzebuje lacza na tzw krotkie sesje to i 1Mbps bdzie malo - zawsze mozna sie spierac. 1557683[/snapback] Powiedz mi drogi kolego bo widze że sie orientujesz (i jak najszybciej czyli do 31 lipca :] ) czy warto zmienić 640 na 2048, z limitem 35 GB?? Czy sytuacja jest podobna jak z 1024 - czyli nie opłaca się?? I wex pod uwage, że jezeli mój komputer coś ściąga (nie koniecznie codziennie), to robi to TYLKO w nocy, czyli jakies 8-10 godzin na dobe. Edytowane 28 Lipca 2005 przez krzych_krak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 mnozyc umiesz to sobie policzysz czy ci starczy ale 8 godzin to 1/3 dby wiec watpie zebys mogl komfortowo zasysac caly miesiac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzych_krak Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 mnozyc umiesz to sobie policzysz czy ci starczy ale 8 godzin to 1/3 dby wiec watpie zebys mogl komfortowo zasysac caly miesiac 1570696[/snapback] czyli jakie wnioski?? zmienić czy nie?? prosze o pomoc. no bo cyrograf z diabłem na 2 lata to lipa :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 moim zdaniem sie nie oplaca - jesli zalezy ci na ilosci danych jakie mozesz zassac w miesiacu nie doplacajac to zostan przy 640kbps razem w ciagu miesiaca na 640kbps pobierzesz 70GB (10 godzin dziennie) na 2048 pobierzesz 250GB policz sobie ile bedziesz musial dolozyc do abonamentu - ja bymnie migrowal (pomijam juz fakt ze moze sie okazac ze twoja linia nie udzwignie 2048) pozatym od sierpnia ma byc dostepne neo 6Mbps ;) ae niestety tylko 50GB limitu, do tego opcja 256 z nie wiadomo jakim limitem - nie wiem czy to pewne ale taknam w pracy doniesli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...