Odi_18 Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Wiec kupilem sobie zestaw 5.1 creativa, mam karte dziekowa która obsługuje ten standard. A problem jest tego typu ze głosniki tylne graja bardzo cicho(bodobnie z centralnym) i nie wiem czy to jest sprawa tego ze musi byc specjalna (nie stereo) muzyka czy co?? bo odtwarzam MP3 w filamach jeszcze nie zdazylem sprawdzic. Czy moze ktoś coś pomóc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Odi_18 Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Super:) Dzieki za pomoc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Na pewno w zwykłych sterownikach, jest opcja movie mode,dla filmów 2 kanałowych.Ja problemów z głośnością nie miałem.Głównie trzeba potestować eax oraz ustaienia balansu.(Prostsza sprawa jest ze sterownikami kx- w sensie ustawień precyzyjnych) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...