szymon--web Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Witam w emule miałem hight ip(odblokowywałem na routerze) ale musiałem wyjechac i wziąśc swoj komputer. Niestety zanim wróciłem instalowałem system od nowa i teraz mam low id przed tem po formatowaniu było dobrze a teraz dlaczego tak jest? PS:Odblokowałem we friwallu a do routera nie mam już dostępu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Wpisales te porty do emula co miales odblokowane ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon--web Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Widocznie ktoś zmienił ustawienia na routerze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...