Skocz do zawartości
Diego_

Problem Ze Ściąganiem Plików (flashget)

Rekomendowane odpowiedzi

Diego_ napisał(a):

Ale dlaczego w jednakowym czasie jedni mogą ściągać całe pliki a inn ściągają tylko takie "mikrusy". Wydaje mi się, że ma to coś wspólnego z jakąś wtyczką, dodatkowym programem, ale nie wiem dokładnie :? .

1523286[/snapback]

Ale inni tesh mają tą samą wersje flash geta ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Diego_ napisał(a):

Czasami zdarza się, że gdy chcę ściągać pliki przez FlashGeta ściągam malutkie pliki o rozszerzeniu .php, podczas gdy inni ściągają całe pliki. Od czego to zależy?

1523164[/snapback]

Pliki o rozszerzeniu .php , otwieraj w przeglądarce . Dopiero po przekierowaniu w przeglądarce dotrzesz do właściwego linku do pliku . Czasem to działa w samym FlashGet-cie , ale czasem nie wykonasz tego inaczej niż napisałem wyżej . Wina może leżeć po stronie FlashGet-a , poprostu źle przeszukuje mirrory i przekierowania .

Pozdrawiam .

Edytowane przez BIGOLSEN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Problem został rozwiązany :) . Gdy miałem dwie przeglądarki (IE i Mozille) nie mogłem ściągać niektórych plików przez FG. Wystarczyło zainstalować FlashGot i wszystko działa :) . Dzięki za pomoc.

Edytowane przez Diego_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi