Diego_ Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Czasami zdarza się, że gdy chcę ściągać pliki przez FlashGeta ściągam malutkie pliki o rozszerzeniu .php, podczas gdy inni ściągają całe pliki. Od czego to zależy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 OD tego ze dana strona w tym wypadku rozszerzenie *.php przenosi cie do linku, a flashget sciąga tylko tą strone zamiast pliku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diego_ Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Ale dlaczego w jednakowym czasie jedni mogą ściągać całe pliki a inn ściągają tylko takie "mikrusy". Wydaje mi się, że ma to coś wspólnego z jakąś wtyczką, dodatkowym programem, ale nie wiem dokładnie :? . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Diego_ napisał(a): Ale dlaczego w jednakowym czasie jedni mogą ściągać całe pliki a inn ściągają tylko takie "mikrusy". Wydaje mi się, że ma to coś wspólnego z jakąś wtyczką, dodatkowym programem, ale nie wiem dokładnie :? . 1523286[/snapback] Ale inni tesh mają tą samą wersje flash geta ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diego_ Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Tak, identyczne :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Daj przykładowy link. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIGOLSEN Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 (edytowane) Diego_ napisał(a): Czasami zdarza się, że gdy chcę ściągać pliki przez FlashGeta ściągam malutkie pliki o rozszerzeniu .php, podczas gdy inni ściągają całe pliki. Od czego to zależy? 1523164[/snapback] Pliki o rozszerzeniu .php , otwieraj w przeglądarce . Dopiero po przekierowaniu w przeglądarce dotrzesz do właściwego linku do pliku . Czasem to działa w samym FlashGet-cie , ale czasem nie wykonasz tego inaczej niż napisałem wyżej . Wina może leżeć po stronie FlashGet-a , poprostu źle przeszukuje mirrory i przekierowania . Pozdrawiam . Edytowane 30 Czerwca 2005 przez BIGOLSEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diego_ Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 (edytowane) Problem został rozwiązany :) . Gdy miałem dwie przeglądarki (IE i Mozille) nie mogłem ściągać niektórych plików przez FG. Wystarczyło zainstalować FlashGot i wszystko działa :) . Dzięki za pomoc. Edytowane 1 Lipca 2005 przez Diego_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...