ath Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Gra ktos jeszcze w to? Giera swietna a w topicu cisza. Mam pytanie; na trailerach widzialem ze cale menu i GUI jest po prawej stronie, ja mam na dole. Nie moge znalesc jak to zmienic. Z boku bardziej by mi odpowiadalo. Ktoryms klawiszem sie zmienia, poszukaj w opcjach. Poza tym sa mody zmieniajace interface. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DdK Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 wystarczy obejrzec tutorial tam jest to pokazane ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michel.B Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 I jeszcze ja odziwo w to gram :P Dobra może nie odziwo bo gra zasługuje na największe fanfary, mój brat fanatyk gier tego typu nie może się od niej odkleić tak samo jak i Ja, chociaż do tej pory zawsze priorytetem były RPG :) Chociaż kilka innych tytułów czeka w kolejce do kompa to chyba muszę do końca wykończyć SC :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...