Konrad_ Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Witam posiadam 300zł które przeznaczyć chce na jakiś odtwarzacz dvd, najważniejsze jest to aby taki sprzet odtwarzał filmy divx i xvid, nie znam sie na tym dlatego pytam expertów, za wszelką pomoc dziękuje, a może znacie jakies specjalistyczne strony zajmujace sie tego typu rzeczami? P.S w ggre wchodza odtwarzacze z allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_nh Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Manta 010 Prince www.manta.com.pl Zajebisty odtwarzacz, sam taki posiadam i jestem zadowolony.Mozesz go w marketach nawet po 250zl dostac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Może być też Hivision DVD-3108 - mam takie cuś, podobny do sprzętów Manty, odtwarza DivX, Xvid, póki co nie znalazłem filmu którego by nie ruszył Cena - ok 230 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Parówkowy_Skrytożerca Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 jakieś Manty to ja ostatnio widziałem nawet za 99 PLN :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...